Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Peppar

4,0
7 betyg
Redigera Peppar

På Peppar är det Rock n Roll, kryddig mat och stora öl som gäller. Maten är hämtad från sydstaterna med mycket chilli och starka kryddor. Krogen är liten men också otroligt trevlig, många hänger i baren och lyssnar på musiken eller kommer hit och äter lite smårätter med öl. Under julen finns det ingen krog som har en chans mot deras julpyntning!

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 feb 2020

Gillar man överpyntade ställen ska man gå hit. Ett roligt inferno av julpynt i hela lokalen. Trevligt och avspänt. Leta efter den stora tomten vid Sankt Eriksplan så hittar ni rätt. Goda drinkar. Har ej testat maten. đŸŽ…đŸŒ

14 maj 2020

Coolt ställe, framförallt sett till inredning, service och atmosfär. Pynt till tusen, härlig personal och musik som går i rätt linje.

Lokalen är ganska liten (och sa jag pyntad?) men det passar stilen och gör hela stället till mer av en upplevel... Visa hela »

13 mar 2022

Peppar är en upplevelse. Atmosfären är maxad, personalen kul, dryck och mat bra.
Bör ha upplevts åtminstone en gång. Ledsen för lågt allmänt betyg, atmosfären har minst 5 i betyg. Som sagt, det är en upplevelse.

10 maj 2016

Blir alltid packad när går hit, för hinkar i mig så sjukt mycket öl, för det är så starkt! Men goda sydstatssmaker och skön atmosfär som är fylld med en massa kitschig och rockig dekoration.

2 feb 2020

Få ställen har en sådan personlighet som Peppar här i Stockholm. Maten har genom åren alltid hållit väldigt hög kvalité och går ni dit måste ni ta deras chili så nu har testat den. Personalen har varit trevlig dom gånger jag... Visa hela »

22 sep 2016

Kära gamla Peppar. Aldrig blir man besviken trots att det är så slitet

11 apr 2016 · Uppdaterad

Har man en gång snubblat in på Peppar, snubblar man aldrig fullt därifrån.

För att citera en polare... "Det spelar ingen roll hur dagen varit, när man kommer in på Peppar har man alltid trevligt och lämnar allt annat utanför". Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.