Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pinchos Fridhemsplan

4,2
5 betyg
Redigera Pinchos Fridhemsplan

Stig in i Pinchos värld! Här välkomnas du till en inbjudande och festlig stämning, vardag som helg. Restaurangen använder sig av ett omtalat appsystem som du använder för att göra din beställning. Maten kommer från alla världens hörn – allt från cheeseburgare till tapas eller pad thai, här finns garanterat något för alla smaklökar.

På Pinchos är allt möjligt. Kanske vill du bara snacksa på något, eller mätta magen med deras signatur-planka. Skölj ner maten med en färgglad cocktail från deras drinklista – inte heller här har man sparat på krutet. Råvarorna och innehållet uppdateras efter säsong, med internationella influenser och uppfinningsrika kombinationer som inte minst ser kreativa ut.

I Pinchos värld kan allt hända, både på faten, i glasen och i lokalen. Kanske hänger det en dansande ballerina eller papegoja i taket, eller så möts du av överraskande ljud från toaletten. Även diverse dofter kan väcka sinnena till liv. Vilken restaurang du än besöker i Stockholm så finns något oväntat att upptäcka.

Hit passar det lika att komma för barnfamiljen som för kompisgänget eller kollegorna. Atmosfären är avslappnad, så vare sig man vill ha en lugnare måltid eller höja temperaturen så är Pinchos "the place to be". Med deras app slipper du vänta på att få göra din beställning, det kan du göra så fort du kommer in.

Pinchos Fridhemsplan hittar du ett stenkast från Sankt Eriksbron och Kungsholms strand.

Se även Pinchos Hammarby Sjöstad, Pinchos Folkungagatan, Pinchos Norrlandsgatan, Pinchos Sundbyberg

Användarbilder på Pinchos Fridhemsplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pinchos Fridhemsplan av Peter B.
  • Bild från Pinchos Fridhemsplan av Peter B.
  • Bild från Pinchos Fridhemsplan av Peter B.
  • Bild från Pinchos Fridhemsplan av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 mar 2019 · Uppdaterad

Grymma smårätter (tapas swedish/american style) och goda drinkar. Smidigt med att man beställer och betalar allt själv i deras app. Blir dock väldigt opersonligt utan personal och att man själv behöver gå ut i köket för att hämta maten. Bordss... Visa hela »

18 mar 2018

Man bör boka bord i förväg på Pinchos på Alströmergatan 20 vid Fridhemsplan. Man bör också ladda ner deras app på sin mobiltelefon före besöket. För restaurangen är populär - särskilt på helger. När vi kom dit... Visa hela »

4 jan 2020

Mitt första besök på pinchos och jag var mycket trevligt överraskad, hade som tur var med en vän som kände till konceptet med appen vilket underlättade. Mycket god och vällagad mat! Jag vart verkligen överraskad av plankan som inte var torr trots den myc... Visa hela »

22 nov 2019

Jag gillar faktist pinchos mat och självaste konceptet! Tycker det är mysigt att äta där samt är deras godis drinkar verkligen något att rekomendera!

11 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.