Poké Burger Norr Mälarstrand

4,0
3 betyg
$$$
Fusionrestaurang
Bar
Restaurang
Poké Burger
4,0
3 betyg

Fusion och fräscha drinkar står i fokus för Poké Burger, som har tagit över den gamla restaurangbåten Flyt. Sedan 2018 hittas restaurangen vid kajen på Norrmälarstrand där man serverar poké bowls och hamburgare i avslappnad miljö.

Kanske minns du den gamla restaurangbåten Flyt som tidigare låg förtöjd vid Slussen? Idag håller båten till på Norrmälarstrand och huserar fusionkrogen Poké Burger. Den gamla inredningen har ersatts av röda skinnsoffor och mönstrade tapeter, och konceptet är detsamma som hos systerkrogen Poké Burger Alvik: poké bowls och hamburgare i en skön fusionkombo. Med 40 platser inomhus och 60 på däck bjuder stället på en riktig sommaroas med både mat och dryck.

I baren satsar man på populära drinkar, publika viner och bland annat hawaiiansk öl (som en flirt med den hawaiianska rätten poké bowl). Fokus ligger på ”upbeat lounge” och moget häng utan konstigheter. På menyn hittas ett urval av restaurangens poké bowls och hamburgare, där fusionbowls med olika proteiner är en självklarhet. Prisvänlig mat med bra råvaror utgör en stor del av konceptet. Sommartid preppas däck med gröna växter och färska örter, och på vintern fokuserar man på takeaway.

Obs! Öppettiderna kan variera beroende på väder.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Recensioner av Poké Burger

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Spenderade halva sommaren här! Fantastisk stämning, otrolig mat och härlig personal! Jobbat mig igenom hela menyn känns det som och de slår aldrig fel. Goda drinkar och ett rosé som är toppen!
Kommer definitivt spendera nästa sommar här också.

Läget är ett av de bästa i Stockholm, ett av de som är svåra att slå. På en ponton i Mälaren, med utsikt över Stockholm, är vyn fantastiskt och här har du lika mysigt vid lunch som en sen sommarkväll.

Tyvärr är det ju...

Jättegod och stor Pokebowl.
Härlig personal å mysig inredning.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Representerar du Poké Burger Norr Mälarstrand?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Poké Burger Norr Mälarstrand?

På Poké Burger Norr Mälarstrand serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Fusion

Vilken typ av bar är Poké Burger Norr Mälarstrand?

Vi har klassificerat Poké Burger som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Poké Burger Norr Mälarstrand?

Poké Burger Norr Mälarstrand ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Poké Burger Norr Mälarstrand uteservering?

Ja, Poké Burger Norr Mälarstrand har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Poké Burger Norr Mälarstrand?

Poké Burger Norr Mälarstrand ligger på Norr Mälarstrand, kajplats 464, 112 20, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 500m).