Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sturebaren by Poké Burger

3,0
2 betyg
Redigera Sturebaren by Poké Burger

Bakom konceptet i Sturebaren står Poké Burger, som skapat en mötesplats mitt i Sturegallerian dit du kan komma för lunch, middag eller afterwork. Här serveras främst mat med inspiration hämtad från Asien, samt färgglada signaturcocktails med spännande smaker.

Mitt i Sturegallerians vimmel hittar du Sturebaren, som har blivit en självklar mötesplats för en bit mat eller cocktails. Här sitter du vid höga marmorbord med perfekt utsikt över gallerians myller. I matväg är det främst fokus på bowls och burgare som tar avstamp i asiatiska smaker med inslag av svenska råvaror. Testa till exempel en bowl med norsk sashimilax, sushiris och tillbehör som edamame, sjögräs och ingefärsmajonnäs.

Är du sugen på något lite mindre så serveras även asiatiska mellanrätter som tonfisktartar, halstrad bläckfisk och en lyxig wagyu-biff. I baren skakas det cocktails med egna signatursmaker. Upptäck spännande kombinationer av råvaror som passar perfekt för ett glas efter jobbet eller till någon av maträtterna. Här finns även ett noga utvalt utbud av vin och öl.

Inredningen går i art deco-inspirerad stil med inslag av mässing, marmor och mängder av palmer som för tankarna till varmare breddgrader.

Se även Poké Burger Alvik, Poké Burger Norr Mälarstrand, Poké Burger Ekerö, Poké Burger Lidingö, Poké Burger Norrtälje

Användarbilder på Sturebaren by Poké Burger Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lunchbowl med lätthalstrad tonfisk, serranomajo och klassiska tillbehör – Bild från Sturebaren by Poké Burger av Sara O.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 sep 2021

Det här blev inte bra alls…
Var här i helgen och skulle ta ett glas på kvällen, valde ett glas prosecco som var top 2 äckligaste jag druckit någonsin. Det var sötare än cider och bara växte i munnen när man drack. Försökte sip... Visa hela »

16 sep 2020

Mitt i fina Sturegallerian ligger denna lilla bar i mitten. Lunchen jag åt här i form av en sushibowl var imponerande! Otroligt god kvalitet genomgående i rättens alla ingridienser i sann Don Buri-stil. Bowlen hade allt jag önskade och lite till - serranomajonäsen på... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.