Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Prospero Restaurant

3,0
3 recensioner
Prospero Restaurant

På Prospero i Sibirien, serveras en fast middagsmeny från tisdagar till lördagar. Här ligger fokus på råvaror i säsong, samt på naturviner. På restaurangen erbjuds det alltid ett vegetariskt alternativ för den som önskar det.

Användarbilder på Prospero Restaurant Visa alla

  • Lägg till bild
  • Surdegsbröd med kärnat smör – Bild från Prospero Restaurant av Hanna W.
  • Rödbeta med rökt äggula & kärnmjölk – Bild från Prospero Restaurant av Hanna W.
  • Blodapelsin med glass på stjärnanis – Bild från Prospero Restaurant av Hanna W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 maj 2020

Vad hände här?! Är det kockens kusin som hoppat in i köket under Corona-tider? Efter att ha läst recensioner som den i DI Weekend där maten hyllas till skyarna, var mina förväntningar något uppskruvade. Att de inte möttes är en underdrift - ing... Visa hela »

17 apr 2020 · Uppdaterad

Detta till synes ödmjuka lilla hak är troligare att man passerar än att lockas glida in på en spontanare. MEN. Vilken smakresa de bjuder på för de som upptäckt denna (än så länge) doldis. Varje rätt är en explosion av intryck med kombina... Visa hela »

2 maj 2020

Hade höga förväntningar på Prospero men blev tyvärr väldigt besviken. Trist interiör och enkla smaker. Alla rätter som erbjöds hade vi kunnat tillaga hemma lika gott eller godare.