Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ramblas Hornstull

3,2 • 9 recensioner
Ramblas Hornstull

På Ramblas serveras tapas av hög kvalitet. Stället brukade vara ett klassiskt ölhak på Söder - men har nu styrt upp sig. Fortfarande kan man gå dit och ta en billig öl, eller ett glas vin för den delen, men Ramblas har nu blivit känt för den goda och prisvärda maten. Här får du stora portioner spansk mat, om du lyckas få ett bord vill säga. Att boka i förväg rekommenderas.

Se även Ramblas Mariatorget

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Budgetvänligt, det är väl därför det är så populärt

Annars är det pinsamt smaklöst, dålig kvalle och inte så bra råvaror

Det finns så många bättre ställen att käka tapas på

9 apr 2015

Helt ok tapas, inte i toppen av alla konkurrenter. Dom serverar klassiska tapas så som calamares och vitlöksfrästa räkor, men får inte riktigt till det. Maten känns oambitiös och lite för flottig. Personalen var ganska okunnig och inte så trevlig.

8 maj 2016

Goda tapas, calamares är en favorit. Murrig och mysig inredning och måttlig stor uteservering för sommaren. Bra ställe att dra till med stort kompisgäng eller på dejt. Lätt prisvärt och bättre än många andra tapas ställen i Stockholm.

19 maj 2014

Skönt tapasställe med massor av folk och mycket stammisar.

Jag förstår att det här är folks favoriter. Ligger lagom från allt oavsett om man kommer över Västerbron, från söder eller som vi, på cykel från Långholmen. Visa hela »

22 sep 2016

Trevlig personal o skön stämning. Maten var riklig o god sangrian livsfarlig

25 feb 2018

Helt okej mat, tyvärr är servicen katastrof, 2,5 timme vid bordet, inte en enda gång kom någon ur personalen fram o fråga om det smaka bra, servera vinet, tog bort tomma fat.

Personalen står hellre med armarna i kors bakom baren, synd.

6 sep 2017

Väldigt prisvärt för Stockholm. Goda tapas, prisvärt vin och mysigt ställe. Menyn kunde va lite mer sammanhållande, och är inte hundra procent men för priset man betalar är det helt klart väldigt bra och gott!

15 sep 2017

Hade det något tveksamma nöjet att besöka ramblas Hornstull tidigare ikväll. Maten var ljummen på gränsen till kall, små portioner t o m för att vara tapas. På grund av tidsbrist mellan bokningar och "eftersom vi var lite sena" (vi pratar 3... Visa hela »

22 maj 2016

Galet gott. Bästa tapas restaurangen utanför Spanien!