Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Marco's

4,4 • 11 recensioner
Restaurang Marco's

Lite undangömd i Röda Bergen ligger denna italienska kvarterskrog som även hämtar inspiration från andra delar av världen. Här serveras piffiga anrättningar, vin och originella drinkar i familjär miljö där alla ska känna sig hemma.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 dec 2018

Superhärlig kvarterskrog!
Vi var här en lördag, ett ganska stort sällskap på tio personer, och blev genast vänligt mottagna!

Det är litet, intimt och nära, en fin lokal med stora fönster. Härligt stimmigt, inte för tyst men inte hö... Visa hela »

21 aug 2019 · Uppdaterad

Tyvärr måste jag sänka mitt betyg
Jag har kommit till detta ställe periodvis sedan de öppnade. Länge höll de en god nivå.
Servicen är fortfarande välkomnade, personlig och god
Men tyvärr så lever itne maträtterna lä... Visa hela »

Listad i: Charkbrickor
24 maj 2018 · Uppdaterad

Nästan full pott. Och detta för den goda maten och trevliga servicen från familjen som jobbar där. Menyn är Italiensk, med flera härliga pizzor och a la carte där det finns något för alla.
Missa inte att ta efterrätten -glutenfri chokladkaka m... Visa hela »

10 okt 2019

Strålande!
Hade i kväll förmånen att tillsammans med sambon äta middag på den familjeägda kvarterskrogen Marco`s. Utmärkt, vällagad och fantasifull mat från en meny som torde tillfredsställa de flesta smaker. Servicen var strålande... Visa hela »

22 apr 2019

Jag har besökt Marcos tre gånger nu och fått en lika bra upplevelse varje gång. Personalen är trevlig och restaurangen är en väldigt mysig kvarterskrog.

Asiatiska råbiffen var underbar men det som urskiljer Marcos är deras pizzor! WOW! Pizza... Visa hela »

Listad i: Vardagsmiddag
7 jul 2015

Sjukt trevlig kvarterskrog som ligger precis in till röda bergsparken, ca 3 min promenad från St Eriksplans tunnelbanestation. Vid mitt besök testade jag grillade langoustines och Flankstek med bearnaisesmör. Bägge rätterna höll väldigt hög kvalité... Visa hela »

3 okt 2019

Jag var där i går med några vänner, waow - helt över förväntan. Vilken härlig atomosfär och vilken underbar personal. Mat ,dryck och service i topp. En familjär pärla i skymundan. Förrätts pizza att rekommendera och efterrätter... Visa hela »

19 feb 2019

Mysigaste kvarterskrogen för oss!

1 dec 2016

Trevlig kvarterskrog med bra atmosfär och ljudnivå för en helgmiddag! Åt en oxfilé med pommes och tryffelmajonnäs som va to die for! Hit kommer jag gå igen.

16 feb 2018

Fantastisk restaurang som lyckas kombinera inspirerande rätter och de rätta dryckerna med en äkta familjär stämning. Gå hit och känn hur ditt vardagsrum skulle kunna vara...:-)

10 jul 2015

Rekommenderar varmt! Personligt med fantastisk mat, önskar jag hade Marco´s som kvarterskrog.