Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Pompei

0,0
0 recensioner

Restaurang Pompei

0,0
0 recensioner
Restaurang Pompei

Restaurang Pompei är en av Stockholms äldsta italienare och har sedan 70-talet serverat italienska specialiteter såsom pizza och pasta. Här är det som att stiga in i forna Italien, med väggar klädda i historisk konst och klassisk interiör.

På restaurang Pompei, belägen i Vasastan, stoltserar man gärna med att vara en av stadens äldsta och bäst bevarade italienska restauranger. Här har man specialiserat sig på landets populära klassiker såsom spaghetti carbonara, frutti di mare, pannacotta och tiramisu.

Menyn är gedigen och innehåller allt från antipasti till soppa, kött, fisk, pizza och pasta. Här finns även barnmeny med utvalda rätter och självklart dessert för den som vill avsluta med något sött. Restaurang Pompei vill erbjuda något för alla, oavsett om man är sugen på exempelvis fiskgryta, saltimbocca, margharita eller lasagne. All mat lagas dagligen från grunden och görs på noga utvalda råvaror.

Restaurang Pompei ligger ett stenkast från Vasaparken, centralt beläget i kvarteret kring Odenplan. Under sommarsäsongen dukar de upp med bord och stolar på Odengatan, så att du kan äta eller ta en afterwork på uteserveringen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Restaurang Pompei!

Användarbilder på Restaurang Pompei Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Pompei av Ida B.
  • Bild från Restaurang Pompei av Ida B.