Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Tapir

2,7 • 3 recensioner
Restaurang Tapir

Bakom kvarterskrogen Tapir på Skeppargatan står Jan Ingvarson och Arnauld Eygun, två kompanjoner med lång erfarenhet inom Stockholms krogbransch. Här vill de servera god mat utan krusiduller och skapa en plats där alla känner sig välkomna. På menyn hittar du klassiska rätter som bouillabaisse och steak minute.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2018

Det här blev tyvärr inte bra...
När man kommer in är det litet och intimt. Väldigt mysigt och man får känslan av att det är mycket tanke bakom maten och stället.
Dock kändes det som att varmrätten var byggd på att man måst... Visa hela »

25 apr 2017 · Uppdaterad

Försökt äta på Tapir tidigare, men varit fullsmockat. Det är ganska litet... Hur som helst. Öppnat i den lilla thairestaurangens gamla lokaler bredvid Villaggio. Ikväll fick vi bord vid drop-in. Enklare en tisdagkväll verkar det som.

Åt lax- oc... Visa hela »

6 aug 2018

Dessvärre levde det inte alls upptill förväntningarna. Maten var sämre än den jag lagar hemma. Lite skolmatsal över det hela. Dock hört bra om det så kanske en tillfällig svacka? Skulle nog inte gå tillbaka om jag inte blev speciellt inbjuden dit a... Visa hela »