Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Volt

4,4 • 7 recensioner
Restaurang Volt

På Sveriges första gastrobistro finner du ett gediget gäng bakom spakarna. Medarbetarna kommer från etablerade inrättningar som Pontus!, Mathias Dahlgren och Lux Stockholm. Inspirationen kommer främst från det svenska köket. Naturligt, småskaligt och närproducerat på deras egna kreativa vis. Här ligger också stor fokus på att drycken ska passa maten och man ger vinrekommendationer till varje rätt. Tisdag till lördag kan du välja mellan en 4- eller 6-rätters avsmakningsmeny.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2018

Seden renovering i somras tycker jag verkligen Volt har lyckats få till en otroligt mysig/stilren interiör.

Maten är som tidigare, världsklass (lever upp till sin stjärna).

Utan att ha 100% belägg skulle jag gissa på att Volt är den stjä... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra, liten restaurang. Kaffet och sockerkakan är magisk avslutning.

6 jun 2019

Med en halv flaska champagne innanför västen var vi riktigt förväntansfulla när vi klev in i restaurangen. Vi väljer mellan fem och sjurättersmenyn och krånglar såklart till det när vi vill ha femrättersmenyn med drinkpaket plus ostronen som t... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Det mesta är gott, servicen bra och atmosfären trevlig. Den bakade rödbetan är fantastiskt häftig men i övrigt tycker jag att maten överlag är mer okej än fantastisk, tror att en köttätare får en bättre upplevelse här.

13 feb 2015 · Uppdaterad

Var här igår och åt fyrarättersmenyn. Helt fantastiskt.

Första rätten var en "solrosfrösotto," alltså en risotto på solrosfrön toppad med friterad potatis och torkad alg. Otroligt god och bra smakbild.

Andra rätte... Visa hela »

Listad i: Favoriter
1 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Rätter mycket unik och välsmakande, ibland aggressiv-absolut inte för alla. Vin paring också unik, inte alltid matchande. Servicen OK, atmosfären bra. Priset är för högt.

Sammantaget var det en intressant mat upplevelse. Rekommenderas till dem som v... Visa hela »

24 okt 2015

Var här i torsdags och åt deras 4-rätters meny och tillhörande vinpaket. Väldigt speciell meny, god och spännande. Originell. Sverige's första biocertifierade restaurang.