Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rival Bar & Bistro

3,0
11 recensioner
Redigera Rival Bar & Bistro
Rival Bar & Bistro

Obs. Rivals Bistro öppnar igen i augusti för middag och brunch. Fram till dess är dock bistron öppen dagligen för frukost. Watson's Bar på entréplan är öppet varje dag från klockan 11.

Söderdestinationen Hotel Rival har funnits sedan 1937 och stilen lever kvar. Till bistron och den art deco-influerade cocktailbaren kommer både lokalbor och internationella hotellgäster för att äta middag eller dricka drinkar och mingla lagom till afterworken och helgens dj.

Bistro
Röda sammetssoffor, mönstrade mattor, mässingslampor och fotografier av kända kulturprofiler pryder Rivals bistro. Här kan sällskap som vill sitta lite avskilt även ta plats bakom ett tunt draperi dekorerat med det kända motivet från Roy Anderssons kultklassiker En kärlekshistoria. På menyn hittar du kökets tolkningar av klassiska fisk- och kötträtter – men också vegetariska alternativ.

Bar
Är du ute efter moget nattliv är det bara att smita in på cocktailbaren med spegelglas och röda soffor i art deco-stil. Här är en del av originalinredningen bevarad sedan 1937 och bartendrarna levererar drinkar till en stor skara afterworkare och sena sällskap. Ostron, kroketter och andra rätter står på barmenyn. Fredagar och lördagar ackompanjeras barhänget dessutom av gästande dj:s. En trappa upp hittar du bistrobaren som håller öppet varje kväll med ett brett sortiment av viner på glas, och längst ner erbjuder Watson's Bar vibrerande stämning från tidig förmiddag till sen kväll. I anslutning hittar du även salongen med 735 platser, där man kan se föreställningar 365 dagar om året.

Användarbilder på Rival Bar & Bistro Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Rival Bar & Bistro av Ida B.
  • Bild från Rival Bar & Bistro av Ida B.
  • Bild från Rival Bar & Bistro av Hanna H.
  • Bild från Rival Bar & Bistro av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
5 mar 2020

Varit här flertal gånger och kommer uppenbarligen tillbaka. Inredningen är härlig, maten är ok men det enda som drar ner det hela är servicen. Har hittills inte varit med om riktigt bra personal och det är synd. Senaste besöket var visade ingen förbä... Visa hela »

7 jul 2019

Mysig bar! Var här för drinkar ett tag sen. Rival har jag varit lite emot att gå till på grund av de dåliga bemötandet och servicen jag fick vid café delen för inte så länge sen, topp 3 värsta bemötandet, men här i bar delen var... Visa hela »

Listad i: Brunch buffé
13 mar 2018

Passar för alla tillfällen! Har bott på hotellet, hängt i baren och ätit brunch. Allt har varit toppen! Alltid bra service och maten har varit kanon varje gång. En självklar söderfavorit för mig.

18 dec 2018

Varm och trivsam lokal. Lugn atmosfär och oerhört fantastisk bra ljudnivå trots proppfull restaurang.
Service lite långsam och anonym men ok
Maten är bra, vällagad, bra portioner och smaksättning.
Själv åt jag råbiff som var toppen sa... Visa hela »

28 feb 2019

Bra restaurang med bra mat och trevlig helgbrunch. Smidigt när man ska på show på Rival.

6 jun 2016

Fin miljö. Oftast goda drinkar men vissa bartenders lägger mer omsorg i drinkarna än andra. har inte ätit här men skulle gärna göra det.

19 mar 2019

Prövade deras eftertraktade brunch. Supersvårt att få bord, men deras vänliga hovmästare hjälpte mig att boka platser som egentligen var avsedda för drop in (de har 8 sådana platser).

Brunchen var helt okej. Stort utbud av kall och varm mat. Den k... Visa hela »

11 sep 2019

Har bara ätit deras brunch. Rätt standard, man vet vad man får. Helt okej!

22 sep 2016

Trevligt. Hyfsat utbud men dyrt för kylskåpskall standardmat

15 nov 2015

Fin miljö. Menyn är inte i min smak. Men musiken gillar jag mkt, synt, den ger jag en fyra

21 maj 2019

Jag åt dyraste och minsta, nästan tomma Ostron på Rival. Jag är jätte besviken.

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Krogguiden · 2010-08-20

“Hotellrestauranger är ett svårt koncept. Bistro Rival lyckas ändå skapa trivsel i den läckert designade matsalen. Maten är god och levererar efter förväntan”