Snack Bar K25

4,0
5 betyg
$
Restaurang
Hemsida
Snack Bar K25
4,0
5 betyg
Hemsida

Snack Bar, inhyst i K25 serverar kebab på franskt vis. Här står kvalitetsråvaror i centrum med specialimporterat kalvkött från Frankrike. Traditionella kebabtillbehör tillkommer samt franskt bröd som pressgrillas före servering. Här får gäster njuta av vällagad, god och prisvärd snabbmat.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Snack Bar K25 Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Snack Bar K25

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 dec. 2019

Vi testade kalvkebaben på Snack bar (K25). Vi körde takeaway, då det var så mycket folk. Vilket påverkar rätten, särskilt när du beställt pommes. Men tyckte det var riktigt bra kebab och pommes var goda ändå de blivit kalla. Dock bättr... Visa hela »

21 feb. 2019

Tror inte det blir så mycket godare kebab än så här! Konstant kö kring lunchtid avslöjar att jag inte är ensam om att tycka det :) Kebaben är gjord på kalv och kalkon och serveras i olika former med sallad eller pommes som tillbehör. Klart frä... Visa hela »

6 juni 2020

Blir nästan alltid Snack Bar när jag besöker K25 och det är tack vare deras alltid lika välsmakande kebab som serveras med perfekta pommes. Deras kyl är tyvärr för varm så Coca-Colan håller inte samma mått som maten. Populärt runt luncht... Visa hela »

16 feb. 2019

Ätit kebab här flera gånger och har aldrig blivit besviken. Mkt god mat! Rekommenderar gärna Snack Bar till andra.

15 feb. 2016

Har bara två maträtter, men i ett foodcourter så behövs inte mycket mer. Lyxkebab är rätt ord!