Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Spago

4,1
11 betyg
Redigera Spago
Spago

På Spago arbetar man med färska och noga utvalda råvaror för att kunna erbjuda goda italienska maträtter, där fokus läggs på smak. Den gedigna vinlistan bjuder på många spännande viner från olika distrikt i Italien, som gifter sig väl med matsedelns utbud. Stämningen är familjär och avslappnad, precis som sig bör på en italiensk krog.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 okt 2021

Middag på Spago. Riktigt bra italienare i Götgatsbacken (ned mot Slussen). Grym pizza och pasta. Bra service. Livligt och stimmigt som i Italien. 50-talet platser inne. 30-talet platser på den inglasade uteserveringen. Rekommenderas! Fullständiga rättigheter.

17 mar 2022 · Uppdaterad

Bra läge med stor inglasad uteservering på sommaren. Helt okej mat och service.

2 feb 2020

Är du sugen på italienskt kan jag starkt rekommendera Spago!

‹‹Jag var här med ett tjejgäng och vi kunde spontan-boka bord för 6 personer en torsdag utan problem. Maten var suuuupergod, jag åt tonfisk-salladen som var magisk. Alla var supernöjda med mat... Visa hela »

2 apr 2019

Carpaccion var helt okej, inget speciellt. Dock var huvudrätten väldigt god😍, en pasta med tryffel och kalv. Det var bra service och mysig lokal (kanske lite högljutt).

21 jan 2020

Più pasta per le persone!

Jag och min man, Richard var och strosade runt på söder en sommar för att visa runt honom i mina gamla hoods. Både jag och Richard älskar italiensk mat och vi kan urskilja på vad som är bra och vad som är dåli... Visa hela »

9 sep 2019

Med lite finess lagar du bättre pasta hemma. Personalen kändes besvärad och skapade dålig stämning. Mysig interiör och bra läge, men jag kommer inte tillbaka!

29 dec 2017

Jättegod mat och supertrevlig personal, en klar ny favorit bland Italienska restauranger i Stockholm. Kommer tillbaka många gånger

21 jan 2022

25 okt 2021

8 jan 2022

10 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.