Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Svartklubben

4,5
2 betyg
Redigera Svartklubben
Svartklubben

Svartklubben står för en av stans kanske mest annorlunda matupplevelser. Stället utlovar en resa in i hörseln, doften, känslan och smakens värld. I mörkret serverar sjungande synskadade servitörer specialkomponerade menyer. Utmana dina sinnen och upptäck nya dimensioner. Perfekt för företagseventet och biljetter bokas i förhand.

Användarbilder på Svartklubben Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 feb 2019

Restaurang i totalmörker. Låter läskigt men servicen (som sker av personal med synnedsättning) är avspänd och bra så man känner snabbt ett lugn. Att äta middag i totalmörker är en upplevelse ALLA borde testa. Vilka otroliga smaker och intryck... Visa hela »

22 feb 2016

Var här med mina kollegor och fick vara med om en fantastisk upplevelse! Att uppleva en trerätters utan att se var fantastiskt och maten vällagad och god. Vi fick en pannacotta med kardemumma till dessert som var något av det godaste jag ätit. Ett stort plus till ägare... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.