Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Crib by Retro

2,3
10 betyg
Redigera The Crib by Retro

Pubkulturen är sedan länge väletablerad längs Sveavägens motorklädda trottoarer. The Crib är ett av de lite nyare inslagen där konceptet sportbar och pubkultur har tagit klivet in på 10-talets välklädda barscen. Välkommen till sportbaren som även välkomnar vindrickarna.

På eftermiddagarna och kvällarna är det sportevenemang som präglar The Crib. Men här har man även lagt omsorg kring mat, stämning och själva inredningen som går i amerikansk sportbarsstil. Väggarna pryds av souvenirer, affischer och storbildsskärmar: Var du än sitter har du bra uppsikt över en TV. Här kan du ta en AW, äta en bit mat eller bevaka ditt favoritlag i fotboll, då det mesta visas inom ligafotboll, allsvenskamatcher och hockey.

Från köket serveras gärna rejäla portioner till drickat, inte minst när det kommer till amerikanska hamburgare, och menyn är plånboksvänlig. Passa på att boka bord om du vill besöka The Crib under någon av de större sporthändelserna - då är det riktigt bra stämning i lokalen.

Se även Retro Sveavägen, Retro SoFo, Retro Kungsholmen, Retro Hornstull

Användarbilder på The Crib by Retro Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 okt 2018

Trevlig sport bar att hänga på. Bra med skärmar över allt och god öl, vinet är inget jag skulle rekommendera men själva stället har bra stämning. Trevlig personal!

14 jun 2017

Godkänd mat (för vad det är), gott om skärmar, bra priser. Undermålig personal.

30 maj 2017

En av de sämre upplevelser jag haft i stockholm skulle jag säga. Sedan så är det väl en sån typ av bar där allt är billigt, så man får vad man betalar för liksom. Burgaren var en av de sämre jag ätit på liknande hak. Visa hela »

24 dec 2014

Jag håller The Crib som en av mina favoritsportbarer. Stora och många TV-apparater, du ser alltid bra i princip var du än sitter. Dessutom är maten bättre än på de flesta andra sportbarer. Sen är det fortfarande ingen kulinarisk upplevelse, men man är... Visa hela »

17 apr 2017

Jag skulle möte några här men inte i sportbars-syfte, då var det inget vidare. Plus att det ligger ganska ocharmigt.

28 maj 2022

Tycka vad man vill om maten och priserna men personalen kan vara det sämsta jag har upplevt. Noll service, såg ut att hata sin arbetsplats och var mest irriterade på gästerna som var där för att se fotboll.

Efter att ha jobbat i service branschen i över... Visa hela »

19 feb 2022

Väldigt bra läge vid Rådmansgatan. Ofta mycket folk och full fart här. Bra pris på öl och urtrevlig personal ger det 5+. En aning slitet.

13 jul 2021

All personal är trevlig med undantag för den unge mannen som anklagar kunder för än det ena och det andra. Han blandar ihop folk och är riktigt otrevlig. Jag bor på gatan och det är bara den här jeppen som spelar Allan.
Så, vid större säll... Visa hela »

27 dec 2018

Fungerar inte som sportbar utan som ungdomsgård

31 mar 2018

"Du ser trött ut!" sade en av vakterna som stoppar mig vid dörren. Jag förmodar att det här stället utövar åldersdiskriminering för någon annan förklaring att inte bli insläppt med en kompis är svårt att hitta. Jag var int... Visa hela »