The Crib by Retro

2,5
11 betyg
$$
Sportbar
Retro
2,5
11 betyg

Pubkulturen är sedan länge väletablerad längs Sveavägens motorklädda trottoarer. The Crib är ett av de lite nyare inslagen där konceptet sportbar och pubkultur har tagit klivet in på 10-talets välklädda barscen. Välkommen till sportbaren som även välkomnar vindrickarna.

På eftermiddagarna och kvällarna är det sportevenemang som präglar The Crib. Men här har man även lagt omsorg kring mat, stämning och själva inredningen som går i amerikansk sportbarsstil. Väggarna pryds av souvenirer, affischer och storbildsskärmar: Var du än sitter har du bra uppsikt över en TV. Här kan du ta en AW, äta en bit mat eller bevaka ditt favoritlag i fotboll, då det mesta visas inom ligafotboll, allsvenskamatcher och hockey.

Från köket serveras gärna rejäla portioner till drickat, inte minst när det kommer till amerikanska hamburgare, och menyn är plånboksvänlig. Passa på att boka bord om du vill besöka The Crib under någon av de större sporthändelserna - då är det riktigt bra stämning i lokalen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Retro Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
11
Google-logo
Google
3,6
780

Recensioner av Retro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevligt ställe, god mat och dryck. Livfullt på helger, precis som jag gillar.

Trevlig sport bar att hänga på. Bra med skärmar över allt och god öl, vinet är inget jag skulle rekommendera men själva stället har bra stämning. Trevlig personal!

Tycka vad man vill om maten och priserna men personalen kan vara det sämsta jag har upplevt. Noll service, såg ut att hata sin arbetsplats och var mest irriterade på gästerna som var där för att se fotboll.

Efter att ha jobbat i service branschen i över...

Godkänd mat (för vad det är), gott om skärmar, bra priser. Undermålig personal.

Väldigt bra läge vid Rådmansgatan. Ofta mycket folk och full fart här. Bra pris på öl och urtrevlig personal ger det 5+. En aning slitet.

En av de sämre upplevelser jag haft i stockholm skulle jag säga. Sedan så är det väl en sån typ av bar där allt är billigt, så man får vad man betalar för liksom. Burgaren var en av de sämre jag ätit på liknande hak.

Jag håller The Crib som en av mina favoritsportbarer. Stora och många TV-apparater, du ser alltid bra i princip var du än sitter. Dessutom är maten bättre än på de flesta andra sportbarer. Sen är det fortfarande ingen kulinarisk upplevelse, men man är...

Jag skulle möte några här men inte i sportbars-syfte, då var det inget vidare. Plus att det ligger ganska ocharmigt.

All personal är trevlig med undantag för den unge mannen som anklagar kunder för än det ena och det andra. Han blandar ihop folk och är riktigt otrevlig. Jag bor på gatan och det är bara den här jeppen som spelar Allan.
Så, vid större säll...

Fungerar inte som sportbar utan som ungdomsgård

"Du ser trött ut!" sade en av vakterna som stoppar mig vid dörren. Jag förmodar att det här stället utövar åldersdiskriminering för någon annan förklaring att inte bli insläppt med en kompis är svårt att hitta. Jag var int...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
11
Google-logo
Google
3,6
780

Representerar du The Crib by Retro?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är The Crib by Retro?

Vi har klassificerat Retro som:

  • Sportbar
  • Budgetbar
  • Ölbar

Vilken typ av mat serveras på The Crib by Retro?

På The Crib by Retro serveras bland annat:

  • Amerikanskt

Vad kostar det att äta på The Crib by Retro?

The Crib by Retro ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har The Crib by Retro uteservering?

Ja, The Crib by Retro har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger The Crib by Retro?

The Crib by Retro ligger på Sveavägen 55, 113 59, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan.