Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Italian Cousins Hornsgatan

4,0
1 recension

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Italian Cousins Hornsgatan

4,0
1 recension
The Italian Cousins Hornsgatan

The Italian Cousins drivs av två italienska kusiner med stor passion för italienska pizzor och delikatesser. Här kan du slinka in för en fyrkantig pizzaslice till lunch och middag, eller ta en espresso eller ett glas på den soliga uteserveringen. Ett besök på The Italian Cousins är så nära en resa till Italien du kan komma, utan att faktiskt åka dit.

Den lilla delin på Hornsgatan andas Italien i allt från inredning till råvaror och den vänliga personalen bakom disken. Den här lokalen är större, med fler sittplatser än filialen i Vasastan, men har precis samma intima atmosfär och personliga service. Här serveras du pizzaslices direkt vid bardisken, där du även kan botanisera bland delikatesser som ostar och chark. Pizzan serveras med toppings av handplockade råvaror från svenska och italienska producenter med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Självklart finns det även en lista med italienskt vin och öl att ackompanjera måltiden med, och varför inte inleda kvällen med en klassisk aperol spritz? Lokalen för tankarna till en gammal, men modern, italiensk deli där marmorbord samsas med rustika träbord och retrostolar. Längs väggar och i taket trängs vinflaskor och styckningsdetaljer med stora ostar och vackra fotografier. Hit kan du komma för en pizzaslice och ett glas efter jobbet, eller stanna hela kvällen och unna dig en massa italienska delikatesser.

Se även The Italian Cousins Odengatan, The Italian Cousins Kungsgatan

Användarbilder på The Italian Cousins Hornsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Italian Cousins Hornsgatan av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 feb 2020

Vi testade The Italian Cousins lunch, riktigt schysst ställe. Du får välja mellan olika pizzor som serveras sen på en träbricka. Atmosfär gör att det nästan känns som du är i italien 😊. Lokalen är mysig och liten.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.