The Italian Cousins Hornsgatan

4,7
3 betyg
$$
Italiensk restaurang
The Italian Cousins
4,7
3 betyg

The Italian Cousins drivs av två italienska kusiner med stor passion för italienska pizzor och delikatesser. Här kan du slinka in för en fyrkantig pizzaslice till lunch och middag, eller ta en espresso eller ett glas på den soliga uteserveringen. Ett besök på The Italian Cousins är så nära en resa till Italien du kan komma, utan att faktiskt åka dit.

Den lilla delin på Hornsgatan andas Italien i allt från inredning till råvaror och den vänliga personalen bakom disken. Den här lokalen är större, med fler sittplatser än filialen i Vasastan, men har precis samma intima atmosfär och personliga service. Här serveras du pizzaslices direkt vid bardisken, där du även kan botanisera bland delikatesser som ostar och chark. Pizzan serveras med toppings av handplockade råvaror från svenska och italienska producenter med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Självklart finns det även en lista med italienskt vin och öl att ackompanjera måltiden med, och varför inte inleda kvällen med en klassisk aperol spritz? Lokalen för tankarna till en gammal, men modern, italiensk deli där marmorbord samsas med rustika träbord och retrostolar. Längs väggar och i taket trängs vinflaskor och styckningsdetaljer med stora ostar och vackra fotografier. Hit kan du komma för en pizzaslice och ett glas efter jobbet, eller stanna hela kvällen och unna dig en massa italienska delikatesser.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Italian Cousins Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Recensioner av The Italian Cousins

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vi testade The Italian Cousins lunch, riktigt schysst ställe. Du får välja mellan olika pizzor som serveras sen på en träbricka. Atmosfär gör att det nästan känns som du är i italien 😊. Lokalen är mysig och liten.

Riktigta italienska pizzaslices med kvalitets produkter. Enligt mig det enda stället i Stockholm där man känner sig som att befinna sig i Reggio Emilia. Trevlig personal och dem serverar Quinotto. Bara det !

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Representerar du The Italian Cousins Hornsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på The Italian Cousins Hornsgatan?

På The Italian Cousins Hornsgatan serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pizza
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på The Italian Cousins Hornsgatan?

The Italian Cousins Hornsgatan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från The Italian Cousins Hornsgatan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från The Italian Cousins. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar The Italian Cousins Hornsgatan lunch?

Ja, The Italian Cousins har lunchserveringar.

Var ligger The Italian Cousins Hornsgatan?

The Italian Cousins Hornsgatan ligger på Hornsgatan 68, 118 21, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 300m).