Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Portal Restaurant

3,5
11 recensioner
Portal Restaurant

Klas Lindberg, Årets Kock 2012, satsar på vällagad men okomplicerad mat med sin första restaurang, Portal, mitt på Sankt Eriksplan. Hit ska gästerna komma för såväl matpassionens som för atmosfärens skull. På menyn hittar man bland annat "grillade skaldjur, välhängt kött och egenodlade grönsaker" och på andra sidan valvet från restaurangen hittar du baren.

Se även Portal Bar

Användarbilder på Portal Restaurant Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Portal Restaurant av Mia L.
  • Bild från Portal Restaurant av Mia L.
  • Bild från Portal Restaurant av Mia L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 mar 2017

Höga förväntningar gjorde mig relativt besviken. Fin men tråkig lokal, framför allt om man sitter på övervåningen vilket vi fick göra, inte alls samma puls som på markplan. Började med en fläskterrin och en pilgrimsmussla som förrä... Visa hela »

28 okt 2018

Min recension begrundas på mitt besök för 1,5 år sedan så det finns en chans att det kan ha ändrats.
Jag hade höga förväntningar när jag besökte Portal efter att ha läst flera recensioner om stället. Läget ligger mysigt ti... Visa hela »

14 mar 2019

Avser en lunch. Portal är bra, mysigt och perfekt när man känner för en lite finare lunch. Jag åt inkokt lax som tyvärr var på gränsen till för rå i mitten, men den slank såklart ned tillsammans med goda tillbehör. Hade väntat mig... Visa hela »

5 mar 2019

Lite dyr för att vara lunchrestaurang, men bra kvalité. Lite fine dining-varning.

24 okt 2018 · Uppdaterad

Lunch & middag
Här vet man ur man kombinerar råvaror, smaker och trollar fram en genialisk måltid.
Säsongbaserat, enkelt men långt ifrån simpelt.
Helt enkel en person som älskar sitt jobb, kan sitt jobb och måste ha varit en trollkarl i si... Visa hela »

6 feb 2020

En utav mina stockholmsfavoriter! Råbiffen är guld. Smårätter i baren, ett gott vin och avsluta med en ostbit. Mums. ÄLSKAR inredningen, nordiskt i förstaklass!

13 okt 2019

Ger den här mysiga kvarterskrogen 3,5 stjärnor. Jag hade förväntat mig att mitt andra besök på restaurangen skulle vara lika bra som mitt första besök för två år sedan, men tyvärr innehöll kvällen en del moment som kan för... Visa hela »

1 dec 2016

Besökte Portal nyligen för en fredagsmiddag med relativt låga förväntningar som tyvärr stämde bra in på verkligheten. Vi fick en servitris som antingen hade en väldigt dålig dag (alla är väl människor), eller så var hon helt e... Visa hela »

31 maj 2019

Vi åt en rätt som bestod av tre olika sorters lamm. Lammfilé, lammkorv och lanmbog. Underbart god. Det bara smälte i mun. Rekommenderas varmt.Trevlig atmosfär. Vi satt en trappa upp. Mycket trevlig personal.

16 sep 2016

Top notch, skön personal m ledig och personli stil, maten över förväntan!!!

26 apr 2017

Bedrövligt! Har ätit där tidigare och det var mediokert. Ville ta ett glas vin ikväll och då fick vi höra " ni kan väl tänga in er i baren om ni verkligen vill" trots att det fanns plats. Bra service? Nej enligt mig.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

5 nov 2016

Beklämmande svag och långsam service av vacker men helt ointresserad personal som inte självmant frågade om maten smakade bra, om något saknas, hällde upp mer vatten etc. Svensk service när den är som sämst. Skärpning! Undvik kalvrätten.