Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Trattoria Villa Romana

4,8
9 betyg
Redigera Trattoria Villa Romana

Med centralt läge på Kungsbroplan finner du den hemtrevliga restaurangen Trattoria Villa Romana, där man serverar sina italienska favoriter. Hit kan du komma för en afterwork med kollegorna, eller stanna hela kvällen och njuta av pasta, pizza, vin och den sydeuropeiska atmosfären.

På Trattoria Villa Romana har man tagit en bit av Italien och omvandlat till en intim restaurang på Kungsbron. Här hittar du bland annat hemgjord dagsfärsk pasta, vedugnsbakad pizza samt fisk och kött av hög kvalitet. Njut av klassiker som pasta carbonara och funghi samt deras egna specialkomponerade rätter. Avrunda med en traditionell tiramisu, eller varför inte testa en nutellapizza?

På vardagar serveras lunchmenyn med italienska lunchrätter, och på helgerna kan du komma förbi på en brunch där du hittar både hamburgare, pasta och sallader. Här sitter du i en rustik miljö med råa tegelväggar, industriella lampor och mängder av levande ljus som skapar en romantisk atmosfär.

Varje måndag till fredag vankas det afterwork då du kan ta med dig kollegorna och runda av dagen tillsammans. Då erbjuds det särskilt snälla AW-priser på både mat och dryck som gör det plånboksvänligt att slinka förbi efter jobbet. Inled kvällen med en aperol spritz, på italienskt vis.

Användarbilder på Trattoria Villa Romana Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Trattoria Villa Romana av John Y.
  • Bild från Trattoria Villa Romana av Annelie V.
  • Interiör  – Bild från Trattoria Villa Romana av Annelie V.
  • Meny  – Bild från Trattoria Villa Romana av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 mar 2020

Testade nya Trattoria Villa Romana på Kungsbroplan en lördagskväll.
Hade hoppats på en god tryffelpasta men blev besviken, den var fattig. Även min snubbe var missnöjd med sin pasta med oxfilé som också saknade finess. Men känns endå som a... Visa hela »

24 maj 2022

Jag besökte restaurangen med en vän på deras à la carte i torsdags och vi va supernöjda. Ett trevligt o välkomnande bemötande och från att vi satte oss och tills det var dags att betala kände vi aldrig oss bortglömda. Vi beställde en kalvsch... Visa hela »

11 maj 2022

Väldigt god mat och bra service

28 maj 2022

Grymt bra klockren pizza

16 mar 2020

MAGISK italiensk restaurang med oklanderlig service! Fantastiskt goda förrätter, pizzor, pastor, kött och fiskrätter, efterrätter samt drycker. Kan särskilt rekommendera svamppastan samt oxfilén. Vansinnigt gott och trevligt!

10 mar 2020

Väldigt gott. Mysig miljö och centralt i Kungsholmen.

9 jun 2020

Wow vilken mat! Ätit både pizza och pasta flera gånger och smakar riktigt gott. Bra Och trevlig service, kommer definitivt tillbaka.

2 apr 2020

Vällagad mat. Pizzan smakade precis som i Napoli. Rekommenderas varmt.

29 maj 2022