Yuc Mexican

3,7
54 betyg
$$
Mexikansk restaurang
Hemsida
Instagram
Yuc
3,7
54 betyg
Hemsida
Instagram

Om du inte har kommit iväg till Mexiko än så kan Yuc! vid Odenplan vara ett litet substitut. Restaurangen har fått sitt namn efter delstaten Yucatán och serverar mexikansk och peruansk fusion i stil med tacos och ceviche. Tanken är att menyn ska vara anpassad efter en budget som tillåter att gå ut och äta mitt i veckan och i baren hittar du även mexikanska alternativ såsom mezcal, tequila och öl. Bakom det hela står festfixaren Damon Rasti.

Föreslå ändringar

Recensioner av Yuc

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt. 2023

Så gott!! YUC är underskattat. Maten är otrolig och så bra stämning! Vi satt i bar avdelningen och senare under middagen började en DJ spela. Prisvärt och gott!! Friterade ostronen är ett måste😍 Stort tips!

4 juni 2015

Nu har jag varit tillbaka på Yuc! och ätit. Den redan solklara femman består.

11 feb. 2023

Trevligt, god mat, härlig stämning - men inget som gör att man könner att man måste hit mer än 1 gång. Då är deras YUC latasian lite roligare om man behöver en förfest/kväll med tjejkompisarna. 🍸

5 juli 2018

Som fan av mexikansk mat och 4 månader spenderade i många olika delar av Mexiko så är deras tacos inte speciellt autentiska, med ändå goda! Konceptet är trots allt "Mexikansk mat med inslag från andra delar av världen".
Drack en michela... Visa hela »

12 okt. 2016

Skön stämning (hög ljudnivå) och ganska prisvärt, dock inte helt övertygad av maten ännu, men har bara testat en gång. Det var absolut gott, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Satt i baren, är nog lite annorlunda (inte maten, men i ö... Visa hela »

Listad i: Tacos
30 jan. 2020

Grym mat, goda drinkar, härlig personal och magisk musik. Perfekta stället för en date, förfest eller härlig middag med kompisarna. Man kan äta sig mätt eller bara ta en rätt om man vill ha något litet. Beställ in flera rätter och en sangria ka... Visa hela »

13 dec. 2017 · Uppdaterad

Härlig stämning och goda drinkar i baren, god tacos på menyn. Älskar deras ceviche, men tyvärr finns den in på barmenyn (om man missat att boka bord vilket jag ofta har). Rekommenderar även de friterade ostronen (även för den som inte gillar ostron). Fu... Visa hela »

12 nov. 2018

YUC är en snygg och läcker lokal, stor och luftig. Uppdelad med bardel och restaurangdel. Skön musik, men framåt kvällen höjs ljudnivån och kan antigen leda till att du blir irriterad pga hör ingenting ditt bordsällskap säger eller så drar du... Visa hela »

14 juli 2016

Favoritstället för både middag och AW! Känns lite som man glider in på en grym hemmafest när man kommer, med härlig musik och härliga kompisar (som i detta fall är servitriser). Grymma drinkar, priser och riktig "håll käften" tacos. Visa hela »

8 jan. 2018 · Uppdaterad

Jag tröttnar aldrig på Yuc! Passar perfekt för en middag innan utgång, en AW där man vill ha nått litet att äta eller bara hänga i baren. Härlig lokal, go personal och bra musik. Yuc piggar upp och passar extra bra i vintermörkret.

18 aug. 2018

Bra service och maten var jättegod. Vi beställde in lite av varje och det var lagom stora portioner. Vi åt bl.a. en friterad räktacos med chilisås, yum! Inledde middagen med en margarita som var en av de godaste jag druckit. Tunna och krispiga nachos!

28 feb. 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra mexikansk mat och goda drinkar. Ganska stor lokal men populärt, så boka i tid om ni vill hit. Stenkast från Odenplan.

26 feb. 2018

Tycker inte maten är wow men klart godkänt. Lokalen är däremot jäkligt snyggt inredd.

12 juli 2022

Bästa "ta med tacon" i stan helt klart!

10 mars 2019

Förväntningarna var något högre än vad som infriades. Lokalen kändes inte särskilt trevlig på grund av att man satt nära andra sällskap och den höga ljudnivån på musiken. Nivån på maten var blandad. Cevichen var god, fr... Visa hela »

6 feb. 2020

AW-najs! God mat, kul smaker. Lite dålig service kanske. Värt ett besök om man inte är ute efter finedining utan mer för hänget!

28 maj 2015 · Uppdaterad

Riktigt bra ställe! Maten är strålande god. Servicen är lite slarvig men det har jag överseende med när jag äter i barmiljö. Jag skulle gärna se en enklare drinkmeny.

27 mars 2019

Kul ställe! Men om det twistad mexicanskmat som är svennebanan modifierad!

Bra som AW med goda drinkar och barsnack!

Mycket hög ljudvolym!

7 sep. 2016

Med tanke på att jag inte är ett fan av mexikansk mat, måste jag ändå säga att jag gillade stället skarpt.
Jag och mitt sällskap trillade in för en sen och spontan middag, och fick ett bord, trevligt beläget mitt i restaurangen.

Hä... Visa hela »

6 juli 2015

YUC! imponerade inte. Servicen var bra, maten var okej och priserna var sådär. Gillade dock miljön och stämningen - det var helt fullt när jag var där. Kommer inte gå tillbaka på ett tag men så småningom ska jag ge dom en ny chans, för då... Visa hela »

Sida 1 av 3