Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Yuc Mexican

3,7
43 betyg
Redigera Yuc Mexican
Yuc Mexican

Om du inte har kommit iväg till Mexiko än så kan Yuc! vid Odenplan vara ett litet substitut. Restaurangen har fått sitt namn efter delstaten Yucatán och serverar mexikansk och peruansk fusion i stil med tacos och ceviche. Tanken är att menyn ska vara anpassad efter en budget som tillåter att gå ut och äta mitt i veckan och i baren hittar du även mexikanska alternativ såsom mezcal, tequila och öl. Bakom det hela står festfixaren Damon Rasti.

Se även Yuc LatAsian, Yuc Tanto

Användarbilder på Yuc Mexican Visa alla

  • Lägg till bild
  • Friterad sötpotatis med chimichurri, koriander & valentinamayo - Bild från Yuc Mexican av Louise F.
  • Baja Fisch Taco och La Bestia - Bild från Yuc Mexican av Louise F.
  • Bild från Yuc Mexican av Malin H.
  • Bild från Yuc Mexican av Malin H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jul 2018

Som fan av mexikansk mat och 4 månader spenderade i många olika delar av Mexiko så är deras tacos inte speciellt autentiska, med ändå goda! Konceptet är trots allt "Mexikansk mat med inslag från andra delar av världen".
Drack en michela... Visa hela »

4 jun 2015

Nu har jag varit tillbaka på Yuc! och ätit. Den redan solklara femman består.

30 jan 2020

Grym mat, goda drinkar, härlig personal och magisk musik. Perfekta stället för en date, förfest eller härlig middag med kompisarna. Man kan äta sig mätt eller bara ta en rätt om man vill ha något litet. Beställ in flera rätter och en sangria ka... Visa hela »

12 nov 2018

YUC är en snygg och läcker lokal, stor och luftig. Uppdelad med bardel och restaurangdel. Skön musik, men framåt kvällen höjs ljudnivån och kan antigen leda till att du blir irriterad pga hör ingenting ditt bordsällskap säger eller så drar du... Visa hela »

13 dec 2017 · Uppdaterad

Härlig stämning och goda drinkar i baren, god tacos på menyn. Älskar deras ceviche, men tyvärr finns den in på barmenyn (om man missat att boka bord vilket jag ofta har). Rekommenderar även de friterade ostronen (även för den som inte gillar ostron). Fu... Visa hela »

12 okt 2016

Skön stämning (hög ljudnivå) och ganska prisvärt, dock inte helt övertygad av maten ännu, men har bara testat en gång. Det var absolut gott, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Satt i baren, är nog lite annorlunda (inte maten, men i ö... Visa hela »

18 aug 2018

Bra service och maten var jättegod. Vi beställde in lite av varje och det var lagom stora portioner. Vi åt bl.a. en friterad räktacos med chilisås, yum! Inledde middagen med en margarita som var en av de godaste jag druckit. Tunna och krispiga nachos!

8 jan 2018 · Uppdaterad

Jag tröttnar aldrig på Yuc! Passar perfekt för en middag innan utgång, en AW där man vill ha nått litet att äta eller bara hänga i baren. Härlig lokal, go personal och bra musik. Yuc piggar upp och passar extra bra i vintermörkret.

28 feb 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra mexikansk mat och goda drinkar. Ganska stor lokal men populärt, så boka i tid om ni vill hit. Stenkast från Odenplan.

6 feb 2020

AW-najs! God mat, kul smaker. Lite dålig service kanske. Värt ett besök om man inte är ute efter finedining utan mer för hänget!

14 jul 2016

Favoritstället för både middag och AW! Känns lite som man glider in på en grym hemmafest när man kommer, med härlig musik och härliga kompisar (som i detta fall är servitriser). Grymma drinkar, priser och riktig "håll käften" tacos. Visa hela »

Listad i: Bästa AW
9 mar 2021

Trevlig stämning, cool lokal och god mat!!
Vi åt La Bestia (chili och vitlöksfrästa räkor) , Baja Fisch Taco (panerad torskrygg) och sötpotatispommes. Allt var väldigt gott, lite mycket sås på det mesta man annars fantastisk gott. Torsken var vä... Visa hela »

26 feb 2018

Tycker inte maten är wow men klart godkänt. Lokalen är däremot jäkligt snyggt inredd.

10 mar 2019

Förväntningarna var något högre än vad som infriades. Lokalen kändes inte särskilt trevlig på grund av att man satt nära andra sällskap och den höga ljudnivån på musiken. Nivån på maten var blandad. Cevichen var god, fr... Visa hela »

24 apr 2021

Varit här vid ett flertal tillfällen; helt ok mat och medioker service. Innan restriktionerna brukade det bli mer av en lounge feeling med DJ mot kvällen vilket absolut höjde upplevelsen.

27 mar 2019

Kul ställe! Men om det twistad mexicanskmat som är svennebanan modifierad!

Bra som AW med goda drinkar och barsnack!

Mycket hög ljudvolym!

14 aug 2019

Gillar stämningen och rätterna är supergoda. Vore kul om menyn uppdaterades då det enda hänt så mycket sedan öppning.

18 apr 2018

Jag tycker verkligen bra om denna restaurang. Om man är i partymood så är det ett optimalt ställe att dyka in i för att dricka goda drinkar eller ta något att äta i bardelen. Har du ambition att ha en trevlig middag och har missat att boka bord och du får s... Visa hela »

21 dec 2018

Denna typ av mat brukar alltid gå hem hos mig, men denna gång kände jag mig snopen. Tyckte att menyn såg riktigt lovande ut!
De friterade ostronen var en trist historia som bara smakade fritösdeg. Fortsatte med tuna ceviche och det var tyvärr inte heller nå... Visa hela »

28 maj 2015 · Uppdaterad

Riktigt bra ställe! Maten är strålande god. Servicen är lite slarvig men det har jag överseende med när jag äter i barmiljö. Jag skulle gärna se en enklare drinkmeny.

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.