Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Yuc Mexican

3,7
41 recensioner
Yuc Mexican

Om du inte har kommit iväg till Mexiko än så kan Yuc! vid Odenplan vara ett litet substitut. Restaurangen har fått sitt namn efter delstaten Yucatán och serverar mexikansk och peruansk fusion i stil med tacos och ceviche. Tanken är att menyn ska vara anpassad efter en budget som tillåter att gå ut och äta mitt i veckan och i baren hittar du även mexikanska alternativ såsom mezcal, tequila och öl. Bakom det hela står festfixaren Damon Rasti.

Se även Yuc LatAsian, Yuc Tanto

Användarbilder på Yuc Mexican Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Yuc Mexican av Malin H.
  • Bild från Yuc Mexican av Malin H.
  • Bild från Yuc Mexican av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jul 2018

Som fan av mexikansk mat och 4 månader spenderade i många olika delar av Mexiko så är deras tacos inte speciellt autentiska, med ändå goda! Konceptet är trots allt "Mexikansk mat med inslag från andra delar av världen".
Drack en michela... Visa hela »

30 jan 2020

Grym mat, goda drinkar, härlig personal och magisk musik. Perfekta stället för en date, förfest eller härlig middag med kompisarna. Man kan äta sig mätt eller bara ta en rätt om man vill ha något litet. Beställ in flera rätter och en sangria ka... Visa hela »

12 nov 2018

YUC är en snygg och läcker lokal, stor och luftig. Uppdelad med bardel och restaurangdel. Skön musik, men framåt kvällen höjs ljudnivån och kan antigen leda till att du blir irriterad pga hör ingenting ditt bordsällskap säger eller så drar du... Visa hela »

4 jun 2015

Nu har jag varit tillbaka på Yuc! och ätit. Den redan solklara femman består.

13 dec 2017 · Uppdaterad

Härlig stämning och goda drinkar i baren, god tacos på menyn. Älskar deras ceviche, men tyvärr finns den in på barmenyn (om man missat att boka bord vilket jag ofta har). Rekommenderar även de friterade ostronen (även för den som inte gillar ostron). Fu... Visa hela »

12 okt 2016

Skön stämning (hög ljudnivå) och ganska prisvärt, dock inte helt övertygad av maten ännu, men har bara testat en gång. Det var absolut gott, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Satt i baren, är nog lite annorlunda (inte maten, men i ö... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra mexikansk mat och goda drinkar. Ganska stor lokal men populärt, så boka i tid om ni vill hit. Stenkast från Odenplan.

10 mar 2019

Förväntningarna var något högre än vad som infriades. Lokalen kändes inte särskilt trevlig på grund av att man satt nära andra sällskap och den höga ljudnivån på musiken. Nivån på maten var blandad. Cevichen var god, fr... Visa hela »

26 feb 2018

Tycker inte maten är wow men klart godkänt. Lokalen är däremot jäkligt snyggt inredd.

6 feb 2020

AW-najs! God mat, kul smaker. Lite dålig service kanske. Värt ett besök om man inte är ute efter finedining utan mer för hänget!

18 aug 2018

Bra service och maten var jättegod. Vi beställde in lite av varje och det var lagom stora portioner. Vi åt bl.a. en friterad räktacos med chilisås, yum! Inledde middagen med en margarita som var en av de godaste jag druckit. Tunna och krispiga nachos!

27 mar 2019

Kul ställe! Men om det twistad mexicanskmat som är svennebanan modifierad!

Bra som AW med goda drinkar och barsnack!

Mycket hög ljudvolym!

14 jul 2016

Favoritstället för både middag och AW! Känns lite som man glider in på en grym hemmafest när man kommer, med härlig musik och härliga kompisar (som i detta fall är servitriser). Grymma drinkar, priser och riktig "håll käften" tacos. Visa hela »

Listad i: Bästa AW
8 jan 2018 · Uppdaterad

Jag tröttnar aldrig på Yuc! Passar perfekt för en middag innan utgång, en AW där man vill ha nått litet att äta eller bara hänga i baren. Härlig lokal, go personal och bra musik. Yuc piggar upp och passar extra bra i vintermörkret.

14 aug 2019

Gillar stämningen och rätterna är supergoda. Vore kul om menyn uppdaterades då det enda hänt så mycket sedan öppning.

21 dec 2018

Denna typ av mat brukar alltid gå hem hos mig, men denna gång kände jag mig snopen. Tyckte att menyn såg riktigt lovande ut!
De friterade ostronen var en trist historia som bara smakade fritösdeg. Fortsatte med tuna ceviche och det var tyvärr inte heller nå... Visa hela »

18 apr 2018

Jag tycker verkligen bra om denna restaurang. Om man är i partymood så är det ett optimalt ställe att dyka in i för att dricka goda drinkar eller ta något att äta i bardelen. Har du ambition att ha en trevlig middag och har missat att boka bord och du får s... Visa hela »

9 jul 2019

Mat, stämning och service- allt var toppen! Kommer drömma om deras hemmalagade nachos med godaste gucca och salsa jag nånsin ätit😋

12 maj 2016

Sjukt prisvärt ställe och grymma tacos! Jag är verkligen en tacolover så detta ställe är magiskt i min smak. Ofta mycket folk som bidrar till en lite festligare stämning. Grymt bra för AW. Tacos+margaritas=<3

31 maj 2015 · Uppdaterad

Nu har jag varit på Yuc! två gånger och har faktiskt valt att sänka mitt betyg ett steg efter mitt andra besök. Stället är ruggigt populärt och svårt att få bord, och kanske är detta bidragande till att jag nu sänker betyget. För... Visa hela »

Sida 1 av 3