Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Elements Spa

4,0 • 1 recension
Elements Spa

Elements Spa är en Söder-oas som hyllar den tusenåriga traditionen kring Ayurveda. Spa är bara förnamnet på Clarion Hotel Stockholms hälsocenter Elements Spa. Här välkomnas hotellgäster och stockholmare som söker en rogivande tillflyktsort mitt i stan.

Elements Spa lovar indiska traditioner i en innovativ nytappning. Glöm föråldrade varmvattenbassänger och panflöjtsmusik i högtalarna. Kliv istället in på en modern institution som firar välbefinnande och själslig ro. Här har man gjort sin läxa och maken till helgjuten spameny får man leta efter.

Clarion Hotel Stockholm är ett populärt konferensalternativ och Elements Spa ger ytterligare ett plus i kanten. Här kan man varva möten med yogaklasser, ayurvedisk behandlingar, ångbastu och även en imponerande uppvärmd infinity-pool som blickar ut över en grönskande Södermalm.

Det är inte bara hotell- och konferensgäster som hittar hit, inbitna stadsbor unnar sig mer än gärna en lugn stund med avkoppling. Vill man lyxa till det ytterligare kan man avnjuta en poolside dinner i den rogivande lokalen med vällagad mat utan tillsatser och rawfood-glass som avslut.

Se även Clarion Hotel Stockholm, Eatery Social Skanstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Olivia F.

Väldigt mysigt och intimt. Perfekt för paret. Finns uppvärmd utomhuspool. Inte mycket folk när vi var där vilket var bra eftersom det är ganska litet vilket gör det så mysigt. Rekommenderas!