Axelsons Spa

3,7
3 betyg
Spa
Skönhetssalong
Axelsons Spa
3,7
3 betyg

Med ett otroligt stort utbud av behandlingar och kurer för hela kroppen är Axelsons Spa en guldgruva i Stockholms innerstad. Här erbjuder man en upplevelse för kroppens alla sinnen och en chans att nå total avslappning. Man har arbetat mycket med att skapa en miljö som ska skapa balans för såväl kropp som själ när behandlingarna utförs.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Axelsons Spa Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Axelsons Spa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det här var min första fotvårdsbehandling, så jag har inget att jämföra med. Jag tyckte det var trevligt, även om jag trodde att fotvård mer var en massage än pedikyr, men det var min egna missuppfattning. Jag skulle INTE rekommendera någon att...

Bra läge men endast helt ok upplevelse med massagen. Förväntade mig nog lite mer.

Har testat två gånger men blev inte "mind blown" varken gångerna. Det var dock inte heller dåligt, därav 4 stjärnor. Finns utrymme för förb...

Jätte bra Spa mitt i stan! Har varit både i Stockholm och Malmö och kan rekommendera båda varmt! Massagen var underbar och den kan jag tipsa om!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Axelsons Spa?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Axelsons Spa?

Axelsons Spa ligger på Odengatan 72, 113 22, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 200m).