Sparadiset Östermalm

3,3
10 betyg
Redigera Sparadiset Östermalm

Sparadiset är en riktig dagspa-oas i Stockholm. Här erbjuds massage och andra spabehandlingar i tropisk miljö med inspiration från varmare breddgrader. En av anläggningarna hittar du på Sibyllegatan på Östermalm.

Att unna sig ett spabesök kan ta en till avlägsna platser, i alla fall på Sparadiset som pryds av palmblad, bambu och bilder från vackra paradisstränder. Bland behandlingarna hittas allt från hot stone massage och välgörande ansikts- och kroppsbehandlingar, till fotmassage med aromabad. Det går även att få olika "lyxpaket" med exempelvis helkroppsmassage och bubbelpool, eller gå tillsammans och få duobehandlingar.

Behandlingsrummen är personligt dekorerade med blommor och ljus. Vill man boka en egen spaavdelning finns bland annat "Hawaii", som är utrustad med bubbelpool, mysbelysning och exotiska blommor. Under besöket får man ta del av fina produkter och färsk frukt att koppla av med.

Se även Sparadiset Södermalm, Sparadiset Kungsholmen

Användarbilder på Sparadiset Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Spenderade en del av min möhippa i en bubbelpool här med mina bästa vänner, så jag kan ju inte något annat än gilla det! Hade inte direkt någon kontakt med personalen eller liknande men tyckte att rummet vi va i var supermysigt. Vi hade med oss bubbel och... Visa hela »

28 feb 2021

Personal meddelade per tfn att det inte fanns duo massage som jag bokat till min make i 50 års present.

Fick sedan ett mail att vi har ogiltig avbokning/uteblivet besök och att jag ska betala
1345 kr (50%) av beloppet.

Dålig stil. Kommer aldrig att boka här!

19 nov 2022

Jag och min man var inbokade på 50 min massage via Live it. När vi var på plats meddelar personal att denna behandling inte gäller på deras anläggning , vilket efter många moment visas sig att det inte stämmer. Kvällen blev förstörd på... Visa hela »

14 apr 2022

Översätt till svenska »

Extremt trevlig personal! När jag var där var det väldigt lugn stämning under hela vistelsen och det var väldigt avkopplande. Får en 5/5 av mig. Kommer gärna tillbaka. Det enda var att priset kan ha varit en liten aning högt för en timmes massage men utö... Visa hela »

19 maj 2017

Suveränt! Behöver jag säga mer? Toppen suveränt med både massage och den privata spa-avdelningen som jag kunde ha en trevlig tid för prat efter vår massage. Vi var inne för en romantic robinsson!

11 feb 2022

Var där med min tjej, det var okej men målades upp mycket finare än det var. För 870kr var en stressig timme inte riktigt värt, hade lika gärna kunna bott en natt på ett hotell och fått frukost buffé, pool och bastu för samma pris. Kändes s... Visa hela »

8 sep 2021

Fick presentkort på en 2,5 timmar lång behandling i födelsedagspresent och såg fram emot att få slappna av och njuta. Tyvärr inte alls nöjd med vistelsen. Hon som ’tog hand’ om mig var uppenbart förkyld, trots att hon sa att hon var frisk men k... Visa hela »

3 sep 2017

Mysiga lokaler och trevlig personal. Massagen var halvbra.

20 jan 2016

Mysigaste spa't i stan! Väldigt bra bemötande och grymma behandlingar! Har varit på alla deras anläggningar och kan rekommendera dem varmt!

19 maj 2017

Så mysigt ställe, rekommenderar alla att komma hit! Fantastiskt massage och service i en exotisk miljö, nästa gång ska vi testa spa avdelningarna! Tack för denna dag!! :))

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

6 jul 2021

Väldigt otrevlig personal, rekommenderar inte!! Serverar rutten frukt och när man försöker ha en konversation med personal så tyckte hon det var okej ifall hon hade fått det serverat! Tjafsar emot och verkar inte fatta hur viktigt det är att lyssna på kund... Visa hela »