Dillsnaps & Svenska kräftor

Tillsammans med Wärdshuset Ulla Winbladh fick vi äran att anordna vi en härlig kräftskiva fylld med god mat, snaps och sång. En smyg-kräftpremiär inför det riktiga premiären den 22/8. Några utav våra fantastiska bloggare var på plats tillsammans med några medlemmar och vinnare av en tidigare Facebook-tävling.

Vi startade denna härliga kväll med att mingla på framsidan av restaurangen innan vi fick ett vackert pyntat bord för att hugga in i en 3-rätters meny där såklart huvudfokus låg på Svenska signalkräftor.

Innan huvudakten så serverades en fanatisk förrätt med gräddragna kantareller på smörstekt toast. Till de Svenska kräftorna serverades västerbottenpaj, kryddost och självklart snaps. Det fanns färdiga sånghäften på plats som blev välanvända och glasen fylldes på flitigt. Melonsorbet avlöstes med långa härliga samtal tills mörkret föll då några av oss gick hem och några vidare.

22-26 dekoreras hela Ulla Winbladh med kräftpynt, hattar och sånghäften. Du kan läsa mer om kräftskivan här: Kräftskiva på Ulla Winbladh 22-26 augusti
Du kan även se hur det såg ut på Intagram under kvällen på våra höjdpunkter








Tack för en härlig kräftskiva!

Charlotte, Stefanie, Annelie, Becky, Zanna, Linn, Johan, Agnes, Poneh

/ Ida

Skriv en kommentar