Göteborgs bästa skönhetskliniker

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Allt fler intresserar sig för medicinsk hudvård och det som kallas minimalinvasiv estetisk kirurgi, det vill säga injektionsbehandlingar och fillers. Anledningarna till behandlingarna kan vara många, såsom huvudvärk, ärr eller rent estetiska skäl. I Göteborg finns flera skönhetskliniker som på olika sätt har specialiserat sig på medicinsk hudvård och minimalinvasiv estetisk kirurgi. Här guidar vi dig till de bästa skönhetsklinikerna i Göteborg där legitimerade läkare eller sjuksköterskor utför olika typer av behandlingar.

Stare By Rebecca

Korsgatan 3, Centrum

Lång erfarenhet av kirurgi

"Nöjda kunder i behaglig miljö" är mottot på Rebecca Stares klinik. Rebecca är i grunden sjuksköterska som länge har arbetat inom ortopedisk kirurgi och har lång erfarenhet som klinikchef. På kliniken har man gedigen kunskap kring botuliniumtoxin, fillers, medicinsk hudvård, kemisk peeling, laser, IPL och om hudens åldrande. Några av behandlingarna som erbjuds är Restylane, botox, Azzalure, microneedling och hudförbättring.

Akademikliniken Göteborg

Väletablerad klinik med många kompetensområden

Akademikliniken finns i alla svenska storstäder och har lång erfarenhet av både plastikkirurgi, injektioner och hudvård. Innan något beslut tas träffar man alltid en kirurg eller injektionssköterska för en konsultation, där man får möjlighet att prata igenom en eventuell behandling. Akademikliniken i Göteborg erbjuder en rad behandlingar för hud, hår, kropp och tandvård. 

Citylaser

Norra Hamngatan 18, Centrum

En personlig skönhetsklinik mitt i Göteborg

Mitt i centrum ligger Citylaser, en personlig och diskret skönhetsklinik som sedan 1982 erbjuder en mängd olika skönhetsrelaterade behandlingar. På kliniken erbjuds bland annat estetiska behandlingar som botox och fillers, intimkirurgi och plastikkirurgi - samtliga utförs av certifierade/legitimerade läkare och specialister.

MyBeauty Clinic

Engelbrektsgatan 22, Centrum

Specialister på medicinsk hudvård

Mitt i centrum ligger MyBeauty Clinic, skönhetssalongen som specialiserat sig på medicinsk hudvård. Salongen erbjuder estetiska behandlingar som injektionsbehandlingar, fillers, Dermapen, 3D microblading, estetisk tandvård och klassiska behandlingar som ansiktsbehandling och massage. För den som har frågor och funderingar tar kliniken gärna emot för en kostnadsfri konsultation.

Löfvingkliniken

Arsenalsgatan 6, Kungshöjd/Centrum

Välrenommerad klinik på Kungshöjd

Löfvingkliniken har sedan starten erbjudit avancerad hudvård och olika sorters injektionsbehandlingar till en stor krets kunder. Kliniken arbetar med botoxbehandlingar i medicinskt såväl som estetiskt syfte, och erbjuder även rynkborttagning, fillers, avancerad hudvård som Dermapen och hudslipning samt klassiska behandlingar som ansiktsbehandling och vaxning. 

Skönhetskliniken

Götabergsgatan 3, Centrum

Behandlingar och makeup på central adress

Skönhetskliniken ligger mitt på Avenyn och har som främsta mål att hjälpa sina kunder framhäva sin naturliga skönhet. Legitimerade sjuksköterskor och läkare utför behandlingar av olika slag; fillers, hudvård, rynkbehandlingar, kemisk peeling och mesoterapi är några. Kliniken har också flera specialister inom permanent make-up och den populära metoden 3D-bryn. 

M & M Nail & Beauty Center

Vegagatan 58, Linné

Skönhetsklinik som erbjuder injektionsbehandlingar

På den sobra salongen M & M i Linné erbjuds avancerade hudvårdsbehandlingar så som skinboosters med Vital Injector och plasmaljusbehandlingar där du kan få hjälp med bland annat ögonlockslyft, kråksparkar och lip flips. Med EPN-penna utförs micro needeling som kickar igång hudens produktion av kollagen vilket ger en föryngrande och uppstramande effekt. Salongen utför även injektionsbehandlingar med fillers och Botox. Innan behandling görs en noggrann analys och konsultation tillsammans med kunden.

Nord Clinic

Krokslätts Parkgata 4

Populär klinik med bred kompetens

På Nord Clinic i Mölndal erbjuds ett flertal behandlingar inom injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård, bland annat botox, Carboxy och Dermapen, men också klassiska ansiktsbehandlingar och hårborttagning med antingen vax eller IPL. Kliniken vill hjälpa sina kunder att känna sig som sitt finaste jag och har en stor krets nöjda kunder. 

Advanced Skin Care

Fjärde Långgatan 25, Masthugget/Linné

Holistiskt synsätt på avancerad hudvård

På Advanced Skin Care ligger spetskompetensen i just avancerad, resultatinriktad hudvård. Som första salong i Göteborg med denna inrikting har kliniken lång erfarenhet av att hjälpa sina kunder med en behandling som funkar för just de resultat som eftersöks. Salongen erbjuder utöver klassisk hudvård även Dermapen, kemisk peeling, microdermabrasion, som är en ytlig hudslipning, IPL och fillers. Behandlingarna kan kombineras med klinikens populära kostrådgivning.