Totale

2,9
11 betyg
Redigera Totale

Hos Totale i Vasastan är ledorden hög mysfaktor och gastronomiska upplevelser. Maten lagas över öppen eld eller i vedugn, och naturvinet serveras direkt ur boxen. Tanken är att vara ett härligt, lagom stökigt ställe där alla känner sig hemma, med högt i tak och utrymme för spontanhäng.

Precis som på systerkrogarna Restaurang Natur och Bord 27 är det närproducerade råvaror som står i fokus för matlagningen på Totale. Unikt är att all mat på ett eller annat sätt tillagas med hjälp av eld, vilket präglar smakerna. Man serverar också pizza, även den med främst skandinaviska toppings som produceras lokalt. Oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariskt finns det mycket att välja mellan.

Familjen Orrmyr har även kommit att bli känd för sin förkärlek till naturviner. Och på Totale serveras vinet direkt ur boxen, något som ägarna inspirerats till under en resa till Barcelona.

Restaurangen präglas av en levande vardagsrumskänsla, med skandinavisk touch och utvald konst på väggarna. Trots att Totale är en källarkrog är det högt i tak, åtminstone bildligt talat. Krogen beskriver sig själv som charmigt skev, och en uppsluppen feststämning ligger ständigt i luften.

Se även Restaurang Natur, Kaifo, Bord 27, Salut Mat & Vinbar

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jan 2018

Första gången jag äter på något av familjen Orrmyrs ställen. Har velat testa hela gänget, men eftersom jag sällan är i Göteborg tog det enda till nu, och då kändes det roligast att börja med Totale eftersom det är nyast. Visa hela »

Listad i: Göteborg
30 jan 2018

Mysigt ställe precis intill avenyn.
Matmässigt inte wow men bra (råbiff förrätt entrecote varmrätt). Jag rankar bord 27 och restaurang natur sol bättre alternativ.

16 mar 2022

Myset att nästan sitta i köket med i allfall halva familjen var fantastiskt. Jag åt själv en av de goda pizzorna och njöt ett mycket gott rött vin som förgyllde vår kväll tillsammans. kanske lite trångt men det var en upplevelse ;)

14 jul 2022

Jag har vart här ett flertal gånger och trots mitt något låga betyg kan jag tänka mig att komma tillbaka igen.
Menyn är väldigt varierad och det finns mycket kul att välja mellan. Restaurangen känns mysig och prestigelös vilket ger ett vä... Visa hela »

26 feb 2023

Bra förrätt och service !! Men pizzorna var nog bland det värsta jag ätit!!! Seg deg och super salta! NAPOLITANSK PIZZA. Bedrövligt dåligt när pizzorna kostar runt 200 kr!

11 nov 2018

Fantastisk service (som alltid på Orrmyrs ställen) och väldigt bra dryck.

Maten var god, råbiffen fantastisk men jag kände att konceptet inte gick hela vägen fram.

Kan helt klart rekommendera Totale, OM syskonkrogarna Natur och Bord27 är fullb... Visa hela »

29 jan 2022

Totale besvikelse! Både det grillade lammet och bläckfisken kändes inte färskt. Fick be om en ny vegetarisk rätt. Det gav plus i kanten. Om man ska gå hit är det vegetariska att föredra. Tyvärr blev hela besöket inget jag kan rekommendera.

16 feb 2018

Grymt bra råbiff, perfekt komponerade varmrätter och vin som passade strålande till varje rätt! Trevlig personal och skön miljö!

30 nov 2018

nonchalant service och nonchalant bemötande. Maten god men dyr: saknas vettiga alternativ för den som vill ha ngt enkelt.

17 dec 2017

Vi var ett sällskap på 6 pers och insåg genast att servicen skulle brista då vi letade ögonkontakt med servitrisen som inte alls såg intresserad av att servera oss. Vi fick till slut beställa efter 30 min, då vi var nära att lämna restaurangen. Visa hela »

24 okt 2021

Listad i: Restauranger

Så tycker pressen

5 av 6 · Nöjesguiden · 2018-02-07

“Trots att Totale bara har haft öppet i två månader har lovorden haglat ner och jag är beredd att hålla med. Återigen har familjen Orrmyr lyckats.”