Salut Mat & Vinbar

4,3
4 betyg
Europeisk restaurang
Hemsida
Instagram
Salut
4,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

Mitt i Saluhallen hittar du en avslappnad mat- och vinbar i parisiskt stuk med fokus på goda smaker och trevliga råvaror. Här serveras både lunch och à la carte, och det finns även en takeaway-lucka att hämta med sig från.

Vill du insupa Saluhallens livliga atmosfär över en bit mat och ett glas vin så har du kommit rätt. Salut Mat & Vinbar finns att hitta mitt i folkvimlet och här kan man stanna till för att äta på plats, eller handla med sig från deras takeaway-lucka. Menyn innefattar både à la carte och dagens lunch, och listar bland annat många skaldjursrätter, men även andra kontinentala klassiker samt vegetariska alternativ. Välj bland snacks samt rätter av både det mindre och större slaget.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Salut Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Salut

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2022 · Uppdaterad

Salut är det perfekta stället när du vill ta en härlig lunch, vinlunch eller varför inte en liten AW de dagar de har öppet lite senare. Bra viner, goda snacks, råbiff och fantastiska köttbullar finns bland annat i utbudet. Du sitter i en härligt bullrig,... Visa hela »

Listad i: Göteborg: Lunch
21 aug 2021

Trevlig miljö och bra tillagad mat med helt ok utbud på viner. Potential att bli än bättre, idag saknas det lite extra.

Listad i: Restauranger
16 jan 2020

Första besöket inbegrep endast var sin öl för två personer i en shoppingrunda. Miljön och bemötande ger dock tveklöst mersmak för ett senare matbesök.

11 jul 2023