Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salut Mat & Vinbar

4,0
2 betyg
Redigera Salut Mat & Vinbar

Mitt i Saluhallen hittar du en avslappnad mat- och vinbar med fokus på goda smaker och trevliga råvaror. Likt en parisisk liten bistro håller man öppet större delen av dagen och serverar frukost, lunch och à la carte. Det finns även en takeaway-lucka att hämta med sig från.

Vill du insupa Saluhallens livliga atmosfär över en bit mat och ett glas vin så har du kommit rätt. Salut Mat & Vinbar finns att hitta mitt i folkvimlet och här kan man stanna till för att äta på plats, eller handla med sig från deras takeaway-lucka. À la carte-menyn serveras under hela dagen och innehåller bland annat många skaldjursrätter, men även andra kontinentala klassiker. Här kan man hitta allt från barsnacks till en hel affärslunchmeny.

Varje dag serveras dagens lunch, både på plats och som takeaway. Själva lunchrätten utgörs av en rustik grönsaksrätt, vilken kan kombineras med ett tillval för den som inte vill äta helt vegetariskt. På morgonen kan man även stanna till och äta frukost på Salut. Då serveras croissant med olika pålägg, färsk juice, kaffe, chiapudding och yoghurt med bär och granola. Vill man ta med sin frukost till kontoret så erbjuds även frukostpåse.

Se även Restaurang Natur, Bord 27, Totale, Brasserie Lavette

Användarbilder på Salut Mat & Vinbar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 aug 2021

Trevlig miljö och bra tillagad mat med helt ok utbud på viner. Potential att bli än bättre, idag saknas det lite extra.

Listad i: Restauranger
16 jan 2020

Första besöket inbegrep endast var sin öl för två personer i en shoppingrunda. Miljön och bemötande ger dock tveklöst mersmak för ett senare matbesök.