Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Teamtastic Malmö

0,0
0 recensioner
Teamtastic Malmö

Grundarna till Utmaningarnas Hus i Limhamn driver Teamtastic i en stor lokal på Hamngatan mitt i city, mellan Stortorget och Centralen. På Teamtastic slängs man rakt in i en tv-spelsvärld där man får nio olika uppdrag som alla kräver kvicktänkthet och att man samarbetar som team.

Likt ägarnas första hus är detta fullt av olika utmaningar i nio olika rum med allt från övningar i precision – som när man ska kasta bollar mot ett mål – till gåtor som måste lösas i lag. Tanken är att vara en plats för teambuilding och nöje, med sikte på folk som går på till exempel afterwork. Hit kan man ta med sig polarna eller kollegorna på en AW, eller börja utekvällen med ett levande tv-spel som får adrenalinet att pumpa. Samtidigt får man kanske även lära känna helt nya sidor hos varandra.

Stora grupper på upp till 54 personer kan boka en Teamtastic takeover och få hela stället för sig själva, inklusive personal. Det går även att skräddarsy eventet tillsammans med personalen för att få en helt unik upplevelse. Ett annat alternativ är att arrangera möhippa eller svensexa på Teamtastic.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Teamtastic Malmö!

Användarbilder på Teamtastic Malmö

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild