Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Laserdome & Prison Island

5,0
1 betyg
Redigera Laserdome & Prison Island

Ett stenkast från Värnhemstorget har Laserdome erbjudit actionfyllda aktiviteter för alla från 7 år och uppåt i många år. Utöver lasertag- och femkampsverksamheten kan man testa på Prison Island, ett unikt escape room-koncept som påminner om tv-programmet Fångarna på fortet.

Dags för möhippa, svensexa, en actionfylld afterwork eller barnkalas? På Laserdome & Prison Island kan ni både utmana varandra i laserdome eller testa på 20 fängelseceller fyllda med kluriga utmaningar, likt Fångarna på fortet. Här sätter ni samarbetsförmågan på prov när ni tvingas använda både kropp och knopp för att ta er igenom de olika cellerna medan klockan tickar. Samla så många poäng ni kan för att knipa vinnarplatsen, och kom ihåg att laget alltid vinner över jaget.

Om ni väljer att köra femkamp får ni testa på utmaningar som bland annat rodeo, sumobrottning, hinderbana och prickskytte. Avsluta femkampen med avkoppling i bastun, där ni kan pusta ut efter en livfull och utmanande dag, innan ni beger er till någon av alla närliggande restauranger och barer.

En actionfylld dag på Laserdome & Prison Island passar för alla typer av event, oavsett om det gäller ett privat firande, teambuilding eller konferens för företag. Kombinera både Prison Islands utmaningar, laserdome och femkamp, eller håll er till endast en aktivitet. Vad ni än väljer blir det garanterat ett rolig dag som stärker gemenskapen och skapar nya minnen.

Användarbilder på Laserdome & Prison Island Visa alla

  • Lägg till bild