Clarion öppnar för brunch och AW igen

I våras fick mycket roligt sättas på paus, så även på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Nu är hotellet dock redo att öppna upp för gästernas favoriter igen – varav vissa aktiviteter blir återkommande, medan andra blir exklusiva för den sista veckan i september.

Varje onsdag till fredag klockan 11.30–14, med start den 23 september, är äntligen lunchen på Kitchen & Table tillbaka igen. Fira in helgen på hög höjd med biff, bearnaise och pommes.

Fredagen 25 september klockan 17–20 är det dags för AW på Living Room Café & Bar – och ingen kickar igång helgen lika bra som dj Mademoiselle Carousel. Denna fredag kommer hon att bjuda på grymma beats och i baren kan gästerna njuta av extra schyssta priser.

Lördagen 26 september mellan klockan 11.30–14 är den populära cocktailbrunchen på Kitchen & Table tillbaka för en dag. Räkna med cocktails, dj och en à la carte-brunch med favoriter som amerikanska pannkakor och eggs benedict.

Med start söndagen 27 september, mellan klockan 12–16, kommer det att serveras brunch på Eatery Social Taqueria varje kommande söndag. För att fungera i förhållande till pandemin så kommer brunchen att se något annorlunda ut än tidigare, men det erbjuds fortfarande en härlig buffé och live cooking.