Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kitchen & Table

3,0
6 recensioner

Kitchen & Table

3,0
6 recensioner
Kitchen & Table

Högst upp i Clarion Hotel & Congress Malmö Live serveras det mat inspirerad av multikulturella Manhattan på Kitchen & Table, ett koncept som utvecklats av stjärnkocken Marcus Samuelsson. Konceptet finns på flera håll runtom i landet och detta är den första restaurangen i Malmö. Här står det familjära i fokus i en atmosfär av "fun dining".

Med imponerade panoramautsikt över hela Malmö, är Kitchen & Table den självklara mötesplatsen för inbitna stadsbor och internationella gäster. Restaurangen är en kärleksförklaring till både Malmös och New Yorks stadspuls med den härliga blandningen av människor, livsstilar och mat i en kombination som de själva kallar "Malmhattan". Uppfriskande internationella smaksensationer mixas med betoning på lokala närordlade råvaror. Menyn inkluderar olika tolkningar av bland annat curry, jerk chicken och långkok. I anknytning till restaurangen finns även en skybar där man kan ta en fruktig cocktail, en kall öl eller en alkoholfri dryck.

Interiören kombinerar utsikten med dova toner, community-bord och trendiga Sputnik lampor i sann vardagsrumsanda. "Fun dining"-känslan sträcker sig från menyn till atmosfären; på denna gemytliga samlingsplats är alla välkomna.

Se även Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Eatery Social Taqueria

Användarbilder på Kitchen & Table Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kitchen & Table av Linda L.
  • Bild från Kitchen & Table av Hanna H.
  • Bild från Kitchen & Table av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019

Skybaren serverar brutalt bra drinkar i en fantastiskt miljö med en utsikt som slår det mesta! Trevlig personal dessutom.
Hit skulle jag komma tillbaka enbart för drinkarna eller enbart för utsikten, så dessa två tillsammans är blir en oslagbar kombo.

16 feb 2018

Måste vara den restaurangen i malmö med absolut bäst utsikt.

23 feb 2020

Fantastisk utsikt, som bara för det är värt besöket

27 nov 2018

Ringde för att boka bord för två. Det fanns platser men jag blev nekad när jag sa att vi hade en tremånaders bebis i vagn med oss. Barnvagnar har vi inte möjlighet till var svaret.

6 jul 2019

Maten och bemötandet matchar tyvärr inte utsikten!

Beställde en banoffee pie med beskrivningen caramelized banana, dulce de leche, vanilla custard för 220kr. Blev oerhörd besviken då det vi fick serverat var en ofullständig och slarvig gjord dessert. Det... Visa hela »

25 jul 2018

Härlig miljö, bra service och god mat!