Kitchen & Table

3,1
13 betyg
$$$
Restaurang
Bar

Högst upp i Clarion Hotel & Congress Malmö Live serveras det mat inspirerad av multikulturella Manhattan på Kitchen & Table, ett koncept som utvecklats av stjärnkocken Marcus Samuelsson. Konceptet finns på flera håll runtom i landet och detta är den första restaurangen i Malmö. Här står det familjära i fokus i en atmosfär av "fun dining".

Med imponerade panoramautsikt över hela Malmö, är Kitchen & Table den självklara mötesplatsen för inbitna stadsbor och internationella gäster. Restaurangen är en kärleksförklaring till både Malmös och New Yorks stadspuls med den härliga blandningen av människor, livsstilar och mat i en kombination som de själva kallar "Malmhattan". Uppfriskande internationella smaksensationer mixas med betoning på lokala närordlade råvaror. Menyn inkluderar olika tolkningar av bland annat curry, jerk chicken och långkok. I anknytning till restaurangen finns även en skybar där man kan ta en fruktig cocktail, en kall öl eller en alkoholfri dryck.

Interiören kombinerar utsikten med dova toner, community-bord och trendiga Sputnik lampor i sann vardagsrumsanda. "Fun dining"-känslan sträcker sig från menyn till atmosfären; på denna gemytliga samlingsplats är alla välkomna.

Föreslå ändringar

Recensioner av Kitchen & Table

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019

Skybaren serverar brutalt bra drinkar i en fantastiskt miljö med en utsikt som slår det mesta! Trevlig personal dessutom.
Hit skulle jag komma tillbaka enbart för drinkarna eller enbart för utsikten, så dessa två tillsammans är blir en oslagbar kombo.

27 juli 2023

🇸🇪 På gångavstånd från Malmö Central hittar man Clarion Hotel Malmö Live, och om man tar hissen från receptionen till våning 16 hittar man Malmös enda skybar värd namnet. Utsikten över stan och sundet är spektakulär och stäm... Visa hela »

16 feb. 2018

Måste vara den restaurangen i malmö med absolut bäst utsikt.

11 nov. 2020

Som bar är det riktigt nice. Tog någon drink, den var mycket bra. Utsikten ännu bättre. Tyvärr inte testat maten, men hoppas kunna göra i framtiden.

Listad i: Malmö
5 juni 2022

Sämsta restaurangen i Malmö. Äcklig mat och svin dyrt och små portioner. Samt dålig service på dagisnivå.

31 okt. 2022

Äcklig mat som inte var ätbar, dålig service med totalt inkompetent tappad personal, otrevliga bartenders, löjligt dyrt och snålt.
Tur att vi slapp att betala för vårt besök!
Vi lämnade och gick till Burger King istället.

27 nov. 2018

Ringde för att boka bord för två. Det fanns platser men jag blev nekad när jag sa att vi hade en tremånaders bebis i vagn med oss. Barnvagnar har vi inte möjlighet till var svaret.

23 sep. 2022

Ok restaurang med fantastisk utsikt. Tyvärr så motsvarade inte maten prislistan på långa vägar, Holy Share vilken besvikelse.

6 juli 2019

Maten och bemötandet matchar tyvärr inte utsikten!

Beställde en banoffee pie med beskrivningen caramelized banana, dulce de leche, vanilla custard för 220kr. Blev oerhörd besviken då det vi fick serverat var en ofullständig och slarvig gjord dessert. Det... Visa hela »

23 feb. 2020

Fantastisk utsikt, som bara för det är värt besöket

25 juli 2018

Härlig miljö, bra service och god mat!

25 juni 2023
8 juni 2023