Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kitchen & Table

2,9
8 betyg
Redigera Kitchen & Table

Kitchen & Table

2,9
8 betyg
Redigera Kitchen & Table

Högst upp i Clarion Hotel & Congress Malmö Live serveras det mat inspirerad av multikulturella Manhattan på Kitchen & Table, ett koncept som utvecklats av stjärnkocken Marcus Samuelsson. Konceptet finns på flera håll runtom i landet och detta är den första restaurangen i Malmö. Här står det familjära i fokus i en atmosfär av "fun dining".

Med imponerade panoramautsikt över hela Malmö, är Kitchen & Table den självklara mötesplatsen för inbitna stadsbor och internationella gäster. Restaurangen är en kärleksförklaring till både Malmös och New Yorks stadspuls med den härliga blandningen av människor, livsstilar och mat i en kombination som de själva kallar "Malmhattan". Uppfriskande internationella smaksensationer mixas med betoning på lokala närordlade råvaror. Menyn inkluderar olika tolkningar av bland annat curry, jerk chicken och långkok. I anknytning till restaurangen finns även en skybar där man kan ta en fruktig cocktail, en kall öl eller en alkoholfri dryck.

Interiören kombinerar utsikten med dova toner, community-bord och trendiga Sputnik lampor i sann vardagsrumsanda. "Fun dining"-känslan sträcker sig från menyn till atmosfären; på denna gemytliga samlingsplats är alla välkomna.

Användarbilder på Kitchen & Table Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kitchen & Table av Linda L.
  • Bild från Kitchen & Table av Hanna H.
  • Bild från Kitchen & Table av Ida B.
  • Bild från Kitchen & Table av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 maj 2019

Skybaren serverar brutalt bra drinkar i en fantastiskt miljö med en utsikt som slår det mesta! Trevlig personal dessutom.
Hit skulle jag komma tillbaka enbart för drinkarna eller enbart för utsikten, så dessa två tillsammans är blir en oslagbar kombo.

11 nov 2020

Som bar är det riktigt nice. Tog någon drink, den var mycket bra. Utsikten ännu bättre. Tyvärr inte testat maten, men hoppas kunna göra i framtiden.

Listad i: Malmö
16 feb 2018

Måste vara den restaurangen i malmö med absolut bäst utsikt.

5 jun 2022

Sämsta restaurangen i Malmö. Äcklig mat och svin dyrt och små portioner. Samt dålig service på dagisnivå.

27 nov 2018

Ringde för att boka bord för två. Det fanns platser men jag blev nekad när jag sa att vi hade en tremånaders bebis i vagn med oss. Barnvagnar har vi inte möjlighet till var svaret.

23 feb 2020

Fantastisk utsikt, som bara för det är värt besöket

6 jul 2019

Maten och bemötandet matchar tyvärr inte utsikten!

Beställde en banoffee pie med beskrivningen caramelized banana, dulce de leche, vanilla custard för 220kr. Blev oerhörd besviken då det vi fick serverat var en ofullständig och slarvig gjord dessert. Det... Visa hela »

25 jul 2018

Härlig miljö, bra service och god mat!