Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eatery Social Taqueria

3,5
4 betyg
Redigera Eatery Social Taqueria

Stjärnkocken Marcus Samuelsson har satt 'mole, quesadillas och tacos på menyn hos Eatery Social Taqueria, vars kök har tydliga influenser från Mexiko och andra delar av Latinamerika. Krogkonceptet har utvecklats i samband med öppningen av Clarion Hotel & Congress Malmö Live och är det första av sitt slag i stan.

Eatery Social Taqueria bjuder på en kulinarisk resa till Mexiko, New York och LA. På denna sociala mötesplats lagas all mat från grunden varje dag på de finaste råvarorna - gärna från lokala producenter och endast fångst från hållbart fiske serveras. Hemmagjorda marinader, glasyrer och rubs skapar oväntade smaksensationer. Tanken är att man ska mixa och matcha olika rätter, välja tillbehör och dela med hela sällskapet.

I baren serveras bland annat agua fresca, horchata, tequila och mezcal, drycker som går i samma toner som maten. Den berömda hemmagjorda lemonaden och agua frescas görs enbart på färska frukter och bär.

Krogen sträcker sig över två våningsplan, som även gör plats för ett galleri med konstinstallationer. Lokalen präglas av industri-chic stil med community tables, läderdetaljer och gatukonst som går i kitschigt Calavera-stuk. Som namnet avslöjar är tanken att skapa en naturlig och social mötesplats för alla tillfällen.

Användarbilder på Eatery Social Taqueria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Eatery Social Taqueria av Carolina B.
  • Bild från Eatery Social Taqueria av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2017

Det mexikanska köket är kanske inte mitt förstahandsval, men tycker att man här levererar en ok meny med schyssta smak-kombos. Kunde enligt mig ha 'krämat' på med smakerna lite mer, men tänker att på ett hotell bör smakerna funka för en b... Visa hela »

23 jan 2017

Jag har käkat på Eatery ett handfull gånger och varit belåten varje gång. Spännande smakkombinationer och humana priser.

23 feb 2020

Kul utbud, blandat och massa intressanta rätter som gör det lätt även om man inte äter tex kött eller gluten eller liknande. Dock känns storleken på platsen och inredningen inte optimal, lite för många människor och man sitter lite för nä... Visa hela »

24 okt 2019

I Malmö finns stora variationer av de flesta olika matkulturerna, dock inte tacos.
Det är en helt ok upplevelse här men når ändå inte hela vägen fram.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

19 jun 2022

Äcklig mat! Små portioner och svin dyrt! Mexican in my ass. Här vet dom inte vad mexikansk mat är för något!! Helt smaklöst!!
Samt dålig service och nonchalanta dryga bartenders! Usch, hit går vi aldrig till igen.