Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Guldmakeriet

0,0
0 recensioner
Redigera Guldmakeriet
Guldmakeriet

Det är bara fantasin som sätter gränserna på Guldmakeriet i centrala Malmö. Det här är så mycket mer än en smyckebutik. I den lilla lokalen har verkstad, guldsmedja och butik fått sätta guldkant på de mest kärleksfulla idéerna. För det är just det som man gör så bra här - förverkligar drömmar i form av ädla smycken.

Ägarinnan fick redan som barn upp ögonen för ädla metaller och guldsmide. Vid flitiga besök i den lokala souken i Kuwait började drömmarna om guld. Sedan dessa har hon förädlat tanke till verklighet. Idag driver hon Guldmakeriet med en förhoppning att inspirera och ge form åt de mest fantasifulla smyckena.
För det mesta görs alla smycken på beställning. I butiken på Stora Nygatan presenteras dock ett litet urval av smycken som inspirerar den mest inbitne smyckesfanatikern.
På hemsidan (se länk ovan) berättar ägarinnan också om drömmar som sällan blir till verklighet. En farhåga som hon ämnar hjälpa till med via sina konstnärliga och handgjorda smycken. 'Våga önska dig det du vill ha' uppmanar hon sina kunder och det får man också smakprov på att hon kan hjälpa till med. Bildgalleriet är en bra start för alla som går i giftastankar eller den som bara önskar ge sig något extra fint i present.
Bland dagens vinstdrivande smyckekedjor och varuhus är det befriande att se enskilda aktörer som Guldmakeriet som fortfarande ser till individen. Hur många ställen sätter sig idag ner med kunden för att fråga vad egentligen just hon vill ha? På Guldmakeriet delar man gärna med sig av sina idéer, kombinerar dem tillsammans med dina egna eller bara för att inspirera dig.

Ädla smycken går från dröm till verklighet inne på Guldmakeriet. Butiken är en första introduktion till magin som sedan sker inne i verkstaden. Från souken till centrala Malmö har Guldmakeriet tagit konsten att göra guld av drömmar. Just därför är det så roligt att få sina specialdesignade smycken just här.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Guldmakeriet !

Användarbilder på Guldmakeriet Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.