Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Viva

0,0
0 recensioner
Redigera Viva
Viva

I ett av hörnen av Gustav Adolfs torg hittar du klädbutiken Viva, där du kan botanisera bland flärdfyllda kläder i en miljö med den rätta boutiquekänslan.

En boutiquekänsla som inte bara tar sig uttryck i det exklusiva modet utan även den höga nivån på personlig service. Här kan personalen sin sak och delar gärna med sig av sin kunskap, intresse och inspiration. Det är tydligt att de brinner för sina jobb och tycker det är kul att hjälpa kunderna.

På Viva kan du låta dina händer vandra över raderna av vackra klänningar i lätta material från varumärket Valentino. Eller prova ut en färgglad tröja från Sonia Rykiel's kollektion. Här hittar du ett stort och noga utvalt sortiment av damkläder med stil och kvalitet som sina främsta kännetecken. Kläderna är av de senaste trenderna från det mer eleganta europeiska modet och butiken erbjuder en god blandning av skräddade kläder till affärsmötet tillsammans med jeans till helgens äventyr. Här hittar man även varumärken som bland annat Julie Fagerholt, D.Exterior, Kenzo sjalar, Allegri och Gerard Darel.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Viva!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.