Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cafe Trubbel

5,0 • 3 recensioner
Cafe Trubbel

I en skön och stillsam innergård på Stora Nygatan har Cafe Trubbel gjort sig ett hem som täcker servering både inomhus och utomhus. Under veckodagarna erbjuder man lunch som pajer, sallader och mackor samt fika. Helgens höjdpunkt utgörs av brunchbuffé på allt från chiapudding till pajer, potatissallad och hash browns samt sött i form av bland annat fudge brownies och bärmousse. Väggarna pryds av färgsprakande konst signerad svenska konstnären Linnea Englander.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bästa brunchen i Malmö! Serveras även lördagar!

Superfint lokalt! vänlig atmosfär, jättebra uteplats att sitta utanför... very friendly owners and athmosphere... good food for a nice price - highly recommendable!

Hundvänligt, men framför allt människovänligt. Personalen är trevlig och maten god och prisvärd. Här sitter man länge! Deras brunch är episk och jag ser fram emot deras nya lokal så att man kan avnjuta brunchen även vintertid utan att oroa sig... Visa hela »