Guiden till skönhetssalonger i Malmö

Guiden till skönhetssalonger i Malmö

Lyxiga ansiktsbehandlingar, rofylld massage och festliga sminkningar är bara några av de härliga behandlingar man kan unna sig på skönhetssalonger. I Malmö finns det flera salonger som erbjuder behandlingar av alla olika slag, för olika delar av kroppen. Skönhetsguider i Malmö har ofta fokus på, och certifiering inom, vissa områden. Nedan listar vi några riktigt bra skönhetssalonger i Malmö, med allt från hudvårdsspecialister och vaxexperter till mångsidiga skönhetskoncept.

Innehållsförteckning
 1. Skönhetssalonger i Malmö
  1. ABC Hudvård – Professionell hudvård i mysig miljö
  2. Syster Lyster – Lyx för kropp och själ
  3. Face Fairy – Klassisk skönhetsmagi
  4. World Beauty – Vass på vaxning
  5. Caroli Skönhetslounge – Brett skönhetserbjudande
  6. Body & Face – Certifierade maskiner
  7. Celebrate Beauty – Utgår från individen
  8. Topp till Tå Skönhet och Hälsa – Unna hela dig
  9. Len Hud – I framkant sedan 1999
  10. Gilda Salong – Bli omhändertagen av blivande skönhetsexperter

Skönhetssalonger i Malmö

ABC Hudvård

Hemsida

Professionell hudvård i mysig miljö

Väl inne på ABC Hudvård är det lätt att glömma att man befinner sig mitt i ett av stans mest trafikerade områden. De mysiga lokalerna står värd för ett flertal skönhetsbehandlingar med fokus på ansikte, samt såväl temporär som permanent hårborttagning. Här finns även hyllor fyllda med hudvårdsprodukter som personalen gladeligen hjälper dig hitta rätt bland för god hudvård på hemmaplan.

Syster Lyster

Lyx för kropp och själ

En tjusig lokal som andas såväl lugn som lyx och en hudterapeut som är lika känd för varmt och fint bemötande som för sin expertis. Här kan du förse dig med produkter från toppvarumärken som Dermalogica och Jane Iredale. Allt från klassiska och avancerade ansiktsbehandlingar till en avslappnande massage eller kroppsbehandling gör tricket.

Face Fairy

Hemsida

Klassisk skönhetsmagi

Sköna ansiktsbehandlingar samt fix av fransar och bryn finns i repertoaren hos Face Fairy, vilket namnet så fint skvallrar om. Här använder man sig till stor del av klassiska metoder, inklusive rogivande service och stämning, för att skämma bort och vårda såväl hud som välbefinnande.

World Beauty

Hemsida

Vass på vaxning

Där andra breddat behandlingsutbudet allt eftersom har World Beauty byggt upp ett troget klientel med sin populära och omtalade expertis – vaxning. Utöver vaxningen erbjuder man även avancerad ansiktsbehandling med Dermapen.

Caroli Skönhetslounge

Hemsida

Brett skönhetserbjudande

Skön musik, fräscha lokaler och ett trevligt team sätter tonen på Caroli Skönhetslounge, som ligger precis mittemot Caroli köpcenter. Tillsammans fixar salongens specialiserade och lyhörda talanger allt från iögonfallande fransar till hårborttagning och djupgående ansiktsbehandlingar.

Body & Face

Hemsida

Certifierade maskiner

Body & Face drivs av Nikita Milena Johnson, som sätter stor vikt vid att bara använda certifierade maskiner för trygga och effektiva behandlingar. I behandlingsrepertoaren har hon bland annat permanent hårborttagning, ansiktsbehandlingar, spraytan och microblading.

Celebrate Beauty

Utgår från individen

På Celebrate Beauty utgår man alltid från dig, dina önskemål och dina behov för ett så bra resultat som möjligt. Behandlingarna, som sträcker sig från laserhårborttagning, hudvård och ansiktsbehandlingar till spraytan och massage, utförs av ett gäng skönhetsnördar som träffades under sin utbildning på Gilda i Malmö. 

Topp till Tå Skönhet och Hälsa

Hemsida

Unna hela dig

Precis som namnet antyder erbjuder Topp till Tå det mesta vad gäller skönhetsbehandlingar; från klippning av hår till pedikyr komplett med avslappnande massage och fotbad. Någonstans däremellan hittar du även bland annat ansiktsbehandlingar med högskattade produkter och helkroppsmassage, samt ett stabilt utbud av hudvårdsprodukter från Exuviance.

Len Hud

Hemsida

I framkant sedan 1999

Mitt i Malmö – och på ett par andra håll i Skåne – erbjuder Len Hud såväl klassisk som medicinsk hudvård. Ett gott rykte, som byggts upp sedan den första salongöppningen 1999, i kombination med en benägenhet att ligga i framkant gör Len Hud till ett populärt val.

Gilda Salong

Hemsida

Bli omhändertagen av blivande skönhetsexperter

Blivande hudterapeuter och spaterapeuter bemannar Gilda Salong, en del av Gilda Skolan, i Malmö, Stockholm och Göteborg. Det blir således ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som sitter bra för såväl det yttre som det inre, och inte sällan även för plånboken med de något förmånligare priserna.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta