Malmös bästa streetwearbutiker

Malmös bästa streetwearbutiker

Lediga plagg, sköna sneakers och accessoarer med attityd. Stilen som passar lika bra på jobbet som för en fika på stan eller en natt på dansgolvet. Streetwearbutikerna erbjuder trendiga produkter för den där avslappnade urbana looken med personlig twist. Ta dig en titt på vår guide över Malmös bästa butiker för streetwear och plocka hem det bästa för vårens softaste garderob.

Innehållsförteckning
 1. Streetwear i Malmö
  1. Impala Streetwear – Geniun streetstyle
  2. Streetlab – Mötesplats för skatekulturen
  3. Aplace – Svenskt mode fullt ut
  4. Afro Urban Store – Street i Emporia
  5. Très Bien – Snäppet exklusivare streetwear
  6. Weekday – Streetwear för alla

Streetwear i Malmö

Impala Streetwear City Impala Streetwear Möllan
Impala Streetwear City
impalastreetwear.se
Impala Streetwear Möllan
impalastreetwear.se
Impala Streetwear City Impala Streetwear Möllan

Geniun streetstyle

Egendesignade, unika och handtryckta t-shirts, sneakers och plagg inspirerade av soul- och hiphopvärlden. Impala är för många Malmös streetwearbutik nr 1. Här hittar du det bästa från renodlade streetmärken som Dickies, Carhartt och Stüssy.

 • Regementsgatan 6, Malmö Centrum Södra Förstadsgatan 96, Malmö Centrum
  Impala Streetwear City
  Regementsgatan 6, Malmö Centrum
  Impala Streetwear Möllan
  Södra Förstadsgatan 96, Malmö Centrum
 • Impala Streetwear City
  impalastreetwear.se
  Impala Streetwear Möllan
  impalastreetwear.se
  Impala Streetwear City
  040-861 28
  Impala Streetwear Möllan
  040-810 26
 • Impala Streetwear City Impala Streetwear Möllan

Streetlab

Hemsida

Mötesplats för skatekulturen

Kläder, skor och skateboards från märken som Thrasher, Emerica och Manhattan Portage hör utan undantag hemma i skaterampen. Här håller allt högsta kvalitet och produkterna är noga utvalda. Butiken är dessutom inte bara en butik utan agerar ofta både sponsor och arrangör till skejtevents och tävlingar.

Aplace

Hemsida

Svenskt mode fullt ut

Aplace är streetbutiken som satsar på skandinaviskt mode. Här hittar du märken som Polar Skate CO, Chimi, Eytys och många, många fler. Den skandinaviska stilen med raka linjer, diskreta färger och välformade kvalitetsplagg genomsyrar hela den trendiga butiken. Aplace publicerar även sitt egna modemagasin som kan vara väl värt att kolla in för den stilmedvetne.

Afro Urban Store

Street i Emporia

I Emporia finns välsorterade Afrourban Store, som säljer streetwear, sneakers och accessoarer. Just sneakers har fått paradplatsen, en hel vägg med trendiga och tidlösa skor som är pricken över i på vilken outfit som helst. De säljer också färgglada bambuprodukter från det hållbara märket Akuko.

Très Bien

Hemsida

Snäppet exklusivare streetwear

Hos Tres Bien hittar du några av världens mest populära och omtalade märken inom streetwear. Se dock till att ha ett rejält klädkonto innan du ger dig iväg för att shoppa i deras lördagsöppna showroom. Med märken som Prada och Comme Des Garçons är prisnivån påtagligt hög, men således även klädernas design och kvalitet.

Weekday

Hemsida

Streetwear för alla

Butiken med allt och lite till för streetmodevärlden. Med ett stort utbud av plagg hämtade från såväl catwalken som storstädernas bakgator ger Weekday möjlighet till outfits som sticker ut från mängden. Dessutom till priser som även passar den smala plånboken.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;