Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Dockans Hamnkrog

0,0
0 betyg
Redigera Dockans Hamnkrog

Nynordiska tongångar på Årstiderna by the Sea som stoltserar med ett helgjutet koncept i Västra Hamnen. Den marina krogen, som är en avknoppning från den klassiska inrättningen Årstiderna i Kockska Huset inne i stan, har tagit Malmö och den svenska krogpubliken med storm och snabbt blivit poppis.

Givetvis är det marina inslag även på menyn. Fisk- och skaldjursrätter leder gästen genom välbekanta smakkombinationer. Klassisk husman, kötträtter och pasta är stående inslag på lunchmenyn. Det är nämligen just luncherna som är aktuella här ute vid vattnet. Festvåningen en trappa upp, med plats för 120 sittande gäster, är dock tillänglig för bokningar sju dagar i veckan.
Om sommaren är kombinationen av havsluft och vällagade rätter svårslagen på Årstidernas uteservering. Klientelet är lika selektivt välklädda som utsikten vacker. Redaktionen behöver knappast påpeka att Årstiderna by the Sea är en populärt hotspot för att både se och synas när sommarbrännan gett resultat.

Bege dig därför hit ner till hamnen när hungern faller på och havet kallar. På Årstidernas stilrena uteservering serverar man både härliga läckerheter från havet och en mängd vinsorter på glas. Med de starka inslagen på repertoaren har man lyckats fånga de matglada Malmöbornas hjärtan.

Läs mer om Årstiderna i Kockska Huset här.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dockans Hamnkrog!

Användarbilder på Dockans Hamnkrog Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.