Lokal 17

4,0
2 betyg
$$$
Restaurang
Lunchrestaurang
Lokal 17
4,0
2 betyg

I en snygg, luftig lokal med industrikänsla på Studiohusets bottenplan bjuder Lokal 17 på nordisk mat med influenser från när och fjärran. Skön social stämning präglar miljön på denna moderna matbar och afterwork-favorit, som även stoltserar med hamnutsikt och upplevelsepaket.

Avskalat och polerat lyder allt från råa betongväggar och den öppna baren i lokalens mitt, till bord i trä och vitt, designstolar samt lampor som hänger lågt från det höga taket. Allt utgör en snygg bakgrund för färgsprakande små- och mellanrätter som med goda råvaror i säsong talar om Malmö, kontinenten och världen. Dessa får dessutom fint sällskap av välblandade cocktails samt ett stadigt urval av vin och hantverksöl.

Tanken bakom Lokal 17 är att skapa en plats dit man kan gå på lokal i alla lägen, vare sig man är ute efter en fin lunch i vimlet, ett socialt glas efter jobbet eller en festlig middag. Under solsäsongen spiller den goda stämningen över på uteserveringen för ännu mer njutande av hamnutsikt och sommarkänsla.

Utöver restaurang och bar fixar Lokal 17 även catering och grillevenemang, samt en rad olika upplevelsepaket som passar såväl kick-off som födelsedag, möhippa eller svensexa. Vad sägs om dryckesprovning, masterclass i köket eller kockduell? Eller varför inte låta Lokal 17 skräddarsy ett paket åt er? Samtliga sker i mångårigt erfarna kockars och dryckesexperters regi och blir garanterat en minnesvärd upplevelse för hela sällskapet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Lokal 17 Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Lokal 17

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var här på lunch idag. Stor ljus lokal, precis vid vattnet. Snygg inredning och en bar som bjuder in till riktigt trevligt häng (så länge det är tillräckligt mycket folk antar jag, som alltid med stora lokaler).

Det fanns en dagens, en veckans vegetaris...

Besökte Lokal 17 under en lunch, tillsammans med ett gäng kollegor, för första gången. Det första som slog mig var hur häftig lokalen var, med en rejäl industrikänsla och en iögonfallande stor kvadratisk bar mitt i restaurangen. Servicen var vä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Lokal 17?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Lokal 17?

Vi har klassificerat Lokal 17 som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Lokal 17?

Lokal 17 ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Lokal 17?

På Lokal 17 serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Skandinaviskt
  • Internationellt

Har Lokal 17 uteservering?

Ja, Lokal 17 har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Lokal 17 lunch?

Ja, Lokal 17 har lunchserveringar.

Var ligger Lokal 17?

Lokal 17 ligger på Hjälmarkajen 17, 211 19, Malmö Centrum. I närheten ligger Malmö Live.