L'Enoteca

4,2
5 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
L'Enoteca
4,2
5 betyg
Hemsida
Instagram

Ett brett men noggrant utvalt utbud av mellaneuropeiska viner finns i denna vinbar på Gamla Väster som drivs av tre vinkonnässörer. Vinerna går att beställa per glas såväl som på flaska, och man kan även delta i vinprovningar och vin-event som arrangeras regelbundet. Även den omväxlande matmenyn uttrycker starka mellaneuropeiska influenser, med bland annat ostbricka och ett urval av mellanrätter.

Föreslå ändringar

Recensioner av L'Enoteca

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2023 · Uppdaterad

Satt på deras gård som var härlig! Kändes verkligen hippt med grafittiväggar, men ändå mysig vibe. Bra viner på glas! Trevlig personal.

16 mar 2023

trevlig miljö, bra vin. kommer tillbaka

21 aug 2019

Besökte L’enotecas innergård i somras som är en mysig och lummig oas på Gamla Västern, några gator nedanför Lilla Torg 🥂 Fullt med folk och härlig stämning!

20 dec 2016

Riktigt trevlig atmosfär på det enkla och hemtrevliga sättet. För en som inte brinner för naturviner kan stället vara en utmaning, men bakom baren är personalen både kunnig och behjälplig, så härifrån lär du inte gå törs... Visa hela »

12 sep 2021