Slaktaren i Lomma

inga betyg
$$$
Köttrestaurang
Slaktaren
inga betyg

Slaktaren, som du hittar mitt i Lomma centrum, är restaurangen för dig som älskar kött. Hit kan du gå och äta lunch så ofta du vill utan att tröttna på menyn, som varierar från dag till dag. Kvällstid förvandlas restaurangen till ett steakhouse där du själv får välja ut din köttbit. Det finns även en vin- och cocktailbar med välkomponerade drinkar mitt i vimlet.

Slaktaren är specialister på kött, och här hängmörar man sitt kött själva. I köttdisken kan du välja bland Iberico Bellota "Secreto", entrecote eller oxfilé. Är ni två och känner att ni vill ha lite av allt är det en bra idé att dela på Slaktarens "Mixed grill deluxe", och njuta av oxfilé, secreto, ryggbiff, bräserad oxkind och chorizo, som serveras med tillbehör som tomater, gröna blad, tryffelaioli, chipotlemajonnäs, bearnaisesås och pommes. Men innan ni bestämmer er, glöm inte att fråga om kvällens nysågade biff. Varje kväll väljer köket nämligen ut en mogen biffstock från hängmörningskylen som serveras med givna klassiker.

För den som är sugen på mingel och något gott att dricka anordnas temakvällar i Slaktarens vinbar i form av allt från after works med mingel, drinkar och snacks till vin- och whiskeyprovningar. På AW:n är det bara att komma förbi, men provningarna behöver bokas i förväg.

Vill du äta hemma istället? Då kan du stanna till i Slaktarens butik. Här finns både färska råvaror och take away-mat. Du kan också köpa med dig en middag som du enkelt färdigställer hemma. Råvarorna är närproducerade från lokala bondgårdar, och här hittar du alltid råvaror i säsong. Passa på att fråga någon av kockarna som gärna delar med sig av tips på hur du kan tillaga råvarorna på bästa sätt.

1 Fernanda P.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Slaktaren Bilder

Recensioner av Slaktaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Slaktaren i Lomma!
1 Fernanda P.

Kontaktinformation

Representerar du Slaktaren i Lomma?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Slaktaren i Lomma?

På Slaktaren i Lomma serveras bland annat:

  • Kött
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Slaktaren i Lomma?

Vi har klassificerat Slaktaren som:

  • Vinbar
  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Slaktaren i Lomma?

Slaktaren i Lomma ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Kan man beställa take away från Slaktaren i Lomma?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Slaktaren. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Slaktaren i Lomma lunch?

Ja, Slaktaren har lunchserveringar.

Var ligger Slaktaren i Lomma?

Slaktaren i Lomma ligger på Seglaregatan 2, 234 34.