Värnhems Falafel

4,7
3 betyg
Snabbmatsrestaurang
Restaurang med mat från mellanöstern
Take away-restaurang
Kebabställe
Värnhems Falafel
4,7
3 betyg

Bara något kvarter innan utfarten till motorvägen och ett stenkast från torget ligger Värnhems Falafel. Här serverar man ett klassiskt utbud av falafel och kebab i rulle och på tallrik med diverse olika valbara tillbehör, så som grönsaker, mango-curry sås, halloumi och fetaost.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Värnhems Falafel Användarbilder

Recensioner av Värnhems Falafel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 aug 2023

Verkligen ett hål i väggen men wow vilken falafel! Godaste jag ätit, bortsett från i Israel. Otrolig! Rekommenderar alla att ta sig hit som är i Malmö, det ligger lite off men absolut värt det att ta en liten extra promenad.

31 jul 2022

Toppen falafel - som fluffiga moln - plus för egenbakt bröd, persilja, och vildgurka! Går att kombinera falafeln med bl. a. halloumi - plus trevlig personal som har bra koll på allergener.

1 feb 2020 · Uppdaterad

Besök detta stället för en riktigt bra rulle med falafelbollar (superfräsch, krispig tunt lager och hög saftighet), balanserad mängd grönsaker som serveras i hembakat bröd (värt ett besök bara för den här biten) som görs på plats... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 sep 2023