Boulebar Rådhuset

5,0
4 betyg
$$$
Fransk restaurang
Boule
Hemsida
Boulebar
5,0
4 betyg
Hemsida

På Boulebar Rådhuset kombineras boule med fransk mat och bar i sydeuropeisk parkmiljö under jord. Här minglar både noviser och proffs som gärna kombinerar ett parti med barhäng och käk. En passande aktivitet för allt från afterwork till möhippa eller företagsevent.

I anslutning till Rådhusets tunnelbanestation huserar Boulebar och dess egen franska värld under jorden. I den här inomhusparken kan du utmana vänner, kollegor, familj eller dejten i ett parti boule och njuta av sydfransk mat och dryck. På menyn hittar du välbekanta klassiker som bouillabaisse, moules marinière samt en dagens rätt, eller "plat du jour".

Är ni ett större gäng kan ni boka ett komplett paket, i olika storlekar, med både boule och mat inkluderat. Personalen leder er genom boulematchen och ger er massor av pepp och tips för bästa boule-upplevelsen. Ni kan dessutom boka hela Boulebar för en kväll, vilket passar perfekt för en kick-off, ett firande eller kanske bara för en lite extra rolig stund med nära och kära.

Självklart behöver du inte spela boule för att njuta av atmosfären på Boulebar, det går lika bra att komma förbi på cocktails och mat och kanske titta på när andra spelar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Boulebar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 mars 2019

Personalen är grymma här! Otroligt vänliga och serviceminded. Typiskt fransk mat, helt okej men inget märkvärdigt. Ta med ett antal vänner och boka Boule, värt stunden!

Tänk på att Boulebaren är inuti Rådhuset tunnelbana.

16 juni 2019

Översätt till svenska »

The Boule is located inside the station, it an indoor location i actually think it's a great use of space. I meet up with a few friends there Saturday mid day it was pretty empty but I'm sure it was because of the beautiful weather .

Staff was really nice, Niclas was amazing. Visa hela »

26 apr. 2019 · Uppdaterad

Här är stället att hänga! Ligger bokstavligen så nära tunnelbanan man kan vara vilket gör det lätt och bekvämt att ta sig dit och hem utan problem! Omöjligt att ge en 7a så stället får en stark femma då personalen är så... Visa hela »

14 okt. 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 juli 2021

Översätt till svenska »

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic... Visa hela »