Designa din egen G&T i sommar

Sugen på sommarcocktails och semesterkänsla? Då kan du besöka Gordon's "Staycay Tour", som just nu reser runt till hotspots i Sverige, Danmark och Norge.

Under flera veckor ska Gordon's Bar Truck turnera runt med ett brett utbud av Gin & Tonics och bjuda på avslappnade semestervibbar. Bortsett från Gin & Tonics med inspiration från semesterorter som Palma och Saint Tropez, kan gäster även designa sina egna cocktails utifrån valfri gin samt toppings som fläder, passionsfrukt, mynta och grapefrukt. Dessutom erbjuds snacks och lån av brädspel, polaroidkameror och strandstolar.

Under juli gästas ställen som Blique by Nobis, Hallwylska och Lydmar i Stockholm. Turnén inleddes på Trädgården den 1 juli och kommer även att fortsätta till Oslo och Köpenhamn.

– Det känns fantastiskt att ge sig ut på vägarna igen, den här gången utrustad med Gordon's hela sortiment. Med tanke på det senaste året vill vi skänka människor en rolig stund i en kosmopolitisk miljö. Alla förtjänar att ha en fantastisk sommar. Varma nätter, solnedgångar, bra musik och det bredast urvalet av Gin & Tonics som någon kan tänka sig, säger Sophia Torabbeigi på dryckesföretaget Diageo i ett pressmeddelande.

Turnéschema
1-4 juli, Trädgården, Stockholm
8-10 juli, Josefina, Stockholm
9-10 juli, Blique by Nobis, Arc, Stockholm
13-15 juli, Hallwylska, Stockholm
15-17 juli, Pir4/Tønsberg, Oslo
16-17, juli Lydmar, Stockholm
22-25 juli, BFFOSLO, Oslo
28-29 juli, Sandhamn Seglarhotell, Sandhamn
6-7 augusti, Tegelverket, Köpenhamn
11-14 augusti, Halvandet, Köpenhamn

Fler datum och platser kommer att avslöjas.