Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Josefina

1,8
14 betyg
Redigera Josefina
Josefina

Djupa soffor, palmer och plats för 1000 personer. Uteserveringen på Josefina är en av stans största och här finns dessutom en pool med tillhörande solstolar. Stället har flera lounger och barer där man både kan äta och dricka ikapp med sommarsolen. Öppet från maj till september.

Användarbilder på Josefina Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 jun 2016

Asså detta ställe är ju inte bra på något sätt- eller jo ok om det är fint väder så är det ju trevligt läge vid vattnet och fin utsikt men annars kan man ju skippa det... Segaste personalen och trött mat. Är uppriktigt sagt fö... Visa hela »

18 maj 2018

Med sitt läge hade man hoppats på mer. Funkar om man är i närheten och vill ha ett glas vin i solen på sommaren, och helt okej pizza, men önskar att de hade varit ambitiösare och utnyttjat sina möjligheter!

12 nov 2018

Har varit här på flera event och tema dagar. Dagsfester är det gott om här på sommaren.
Stället är extremt fint och känns lyxigt. Olika delar är inrett i olika teman och de gör de nytt och spännande.
Stället är väldigt... Visa hela »

28 aug 2019

Här vare lyxfru-inredning, HÄR VARE LYXFRU-INREDNING! Det är otroligt märkligt det här stället, märklig lounge-sittning med eeejääättemärklig inrening som för tankarna till lyxfruar, läppstift och toffsar.

2 maj 2019

Stor uteservering på Djurgården precis vid Junibacken. Inget extraordinärt men funkar med mysig utsikt över Djurgården.

15 maj 2018

Nya ägare och suveränt mottagande, bra mat och bra service. Rekommendera skarpt.

11 jul 2021

Väldigt dyrt och dåliga drinkar. Tre personal hänvisade oss till tre olika ställen. Rörigt, oproffsigt, dålig service och smaklösa drinkar.

25 jun 2021

Otroligt otrevliga och nonchalanta. Gå INTE hit!

15 aug 2020

Funkofober som diskriminerar funktionsvarierade

16 dec 2017

Hade julbord där igår. Inget va bra. Inte maten, efterrätten, personalen. Det va de sämsta stället jag ätit julbord på någonsin. Rekommenderar inte !
Att tillägga att pris per person var 800kr.

13 jun 2018

Hade en otroligt tråkig upplevelse på Josefinas. En nära vän anordnade sitt födelsedagskalas på detta ställe och hade 3 bord för sina ca 20 gäster. Det beställdes in mycket alkohol och värdinnan var glad och inte mer eller mindre full än... Visa hela »

26 aug 2017

Vi hade företagsfest här och fick riktigt syrligt mottagande av driftchefen som agerade servitör under kvällen. Hon verkade rejält irriterad över värmen i lokalen (som den var vårt fel?), en kollega frågade om det skulle komma påfyllning av en rä... Visa hela »

24 maj 2018

Oerhört dålig service. Under all kritik!

16 jul 2018

Varning! Gå inte hit för att äta middag! Sämsta servicen vi har varit med om! Det tog extremt lång tid att betala notan. Eftersom att vi var ett större sällskap så var vi tvungna att betala var för sig i kassan. Det tog nästan 40 min. Kassörs... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.