Josefina

1,8
22 betyg
Restaurang
Bar
Festlokal
Hemsida
Instagram
Josefina
1,8
22 betyg
Hemsida
Instagram

På Djurgården hittar du Josefina, en sommarfavorit bland många stockholmare. Här finns en av stadens största uteserveringar med stor terrass och utsikt över Skeppsholmen. Under året hjälper de gärna till att arrangera evenemang och konferenser, i december dukas det upp ett julbord och under sommaren kan du besöka dem för olika festligheter såsom after beach.

Josefinas restaurang och festvåning ligger omringat av vacker natur. Vid entrén möts du av en röd matta, och väl inne kan du njuta av en panoramautsikt som når till Strandvägen, Skeppsholmen, Kungliga Slottet och Stockholms inlopp. Under sommarmånaderna kommer gästerna hit för miljön, som rymmer restaurang, bar, dj-bås och pool. Många helgdagar arrangeras dagsfester här som för tankarna till franska rivieran och semester.

Restaurangen serverar rätter som pizza, hamburgare, caesarsallad, köttbullar och rökta räkor. I baren serveras vin, öl och enklare cocktails. De flesta bord består av bekväma soffgrupper, solstolar och loungemöbler. Under vissa dagar är poolen öppen för dig som vill ta dig ett dopp, och vid specifika tillfällen anordnas poolpartyn.

Under resterande månader (såväl som på sommaren) kan du boka Josefina för fest, bröllop och andra evenemang, privat och för företag. Här finns olika menyer och dryckespaket att välja mellan såväl som olika lokaler inne och ute, med olika teman och dekorer. Med sina många möjligheter är Josefina ett bra alternativ för små som stora event.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Josefina Användarbilder

Recensioner av Josefina

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jun 2016

Asså detta ställe är ju inte bra på något sätt- eller jo ok om det är fint väder så är det ju trevligt läge vid vattnet och fin utsikt men annars kan man ju skippa det... Segaste personalen och trött mat. Är uppriktigt sagt fö... Visa hela »

18 maj 2018

Med sitt läge hade man hoppats på mer. Funkar om man är i närheten och vill ha ett glas vin i solen på sommaren, och helt okej pizza, men önskar att de hade varit ambitiösare och utnyttjat sina möjligheter!

12 nov 2018

Har varit här på flera event och tema dagar. Dagsfester är det gott om här på sommaren.
Stället är extremt fint och känns lyxigt. Olika delar är inrett i olika teman och de gör de nytt och spännande.
Stället är väldigt... Visa hela »

6 mar 2020

Här är det alltid festlig stämning på sommaren. Hög musik, bubbel och drinkar och mycket folk. Enligt mig är det ofta för mycket folk, meen är ju en smaksak. Ingen av mina vänner tycker det. Finns många sittplatser och stå platser, dock ä... Visa hela »

28 aug 2019

Här vare lyxfru-inredning, HÄR VARE LYXFRU-INREDNING! Det är otroligt märkligt det här stället, märklig lounge-sittning med eeejääättemärklig inrening som för tankarna till lyxfruar, läppstift och toffsar.

2 maj 2019

Stor uteservering på Djurgården precis vid Junibacken. Inget extraordinärt men funkar med mysig utsikt över Djurgården.

15 maj 2018

Nya ägare och suveränt mottagande, bra mat och bra service. Rekommendera skarpt.

8 feb 2023

Var här på en studentskiva, köpte endast 1 drink för att det var svindyrt. Den ynkliga vodka redbull som jag fick bestod av 95% redbull och 0,1% vodka, resten vet jag inte vad det var, säkert vatten. Runt 12 blev jag utslängd då vakterna tyckte jag var "fö... Visa hela »

16 dec 2017

Hade julbord där igår. Inget va bra. Inte maten, efterrätten, personalen. Det va de sämsta stället jag ätit julbord på någonsin. Rekommenderar inte !
Att tillägga att pris per person var 800kr.

6 jun 2022

Med tanke på utsikten och läget i Stockholm så måste jag säga att ambitionen är mycket låg.
Jag beställde toast skagen och rökta räkor till min fru och det tog Ca 1,5 timmar. När vi frågade personalen som förvisso var trevliga... Visa hela »

12 maj 2022

Vill inte ens ge en stjärna så dåligt var det. Absurt och avskyvärt! Personalen var väldigt bitter och maten var det tråkigaste man kan bevittna. Vi hade betalat 80000 och vi fick inte ens använda uteplatsen. Fans ingen luft och alla drickor serverades inte bara... Visa hela »

13 jun 2018

Hade en otroligt tråkig upplevelse på Josefinas. En nära vän anordnade sitt födelsedagskalas på detta ställe och hade 3 bord för sina ca 20 gäster. Det beställdes in mycket alkohol och värdinnan var glad och inte mer eller mindre full än... Visa hela »

26 aug 2017

Vi hade företagsfest här och fick riktigt syrligt mottagande av driftchefen som agerade servitör under kvällen. Hon verkade rejält irriterad över värmen i lokalen (som den var vårt fel?), en kollega frågade om det skulle komma påfyllning av en rä... Visa hela »

15 aug 2020

Funkofober som diskriminerar funktionsvarierade

11 jul 2021

Väldigt dyrt och dåliga drinkar. Tre personal hänvisade oss till tre olika ställen. Rörigt, oproffsigt, dålig service och smaklösa drinkar.

25 jun 2021

Otroligt otrevliga och nonchalanta. Gå INTE hit!

24 maj 2018

Oerhört dålig service. Under all kritik!

3 dec 2020

Beautiful place! People in here tends to be very kind and you really appreciate it! You must come here!

16 jul 2018

Varning! Gå inte hit för att äta middag! Sämsta servicen vi har varit med om! Det tog extremt lång tid att betala notan. Eftersom att vi var ett större sällskap så var vi tvungna att betala var för sig i kassan. Det tog nästan 40 min. Kassörs... Visa hela »

13 maj 2023
Sida 1 av 2