Sommarpremiär för nya Strandbryggan

Efter en totalrenovering har Strandbryggan slagit upp dörrarna på nytt. Inför sommaren har den klassiska restaurangen förvandlats till en modern beach club med utsikt över Strandvägen och Djurgården.
– Vår ambition är att våra gäster ska drömma sig bort till en varmare plats runt Medelhavet när de besöker oss, säger Johan Acar, Operations Manager på Mister French Gruppen, i ett pressmeddelande.

Strandbryggan har lockat soldyrkare sedan 1989 i olika skepnader, från båtuthyrning med ölkafé till klassisk skärgårdskrog. Den här sommaren har restaurangen nylanserats som en pulserande medelhavsrestaurang med lounge, bardel, matsal – och en helt ny övervåning där gäster kan ta ett glas rosé i solen och blicka ut över vattnet.

– Vi har länge märkt av behovet av denna typ av restaurang i området från våra gäster. En destination som serverar mat och dryck från morgon till kväll, med en härlig vibe i inredning och puls i musiken, säger Johan Acar.

Strandbryggan ska bli sommarens nya hotspot.

Smårätter och fräscha drycker

Menyn har tagits fram med fokus på mindre sharing-rätter och fräscha drycker med influenser från medelhavsländerna. Som gäst ska man få en internationell känsla med dj:s som sätter stämningen, oavsett om man besöker Strandbryggan för en brunch, lunch, middag eller några cocktails.

På menyn hittar man smårätter och drycker med influenser från medelhavsländerna.

Bakom mat- och dryckeskonceptet står Max Hammerin, senast från Melker Anderssons F12 Gruppen, och Robin Ogestadh, baransvarig på Mister French Gruppen som bland annat skapat den prisbelönta signaturdrinken Thai Basil på Asian Post Office.

Olsson Lyckefors Arkitektur och SPIK Studios har varit med i skapandet av Stockholms nästa beach house.

Satsningen ingår i Mister French Gruppen tillsammans med bland andra La Boca, Mister French, Kallis och Wisby Strand. Tidigare i år tog koncernen även över Strandvägen 1 och systerkrogen Milles.

Strandbryggan har öppet varje dag klockan 11-24 och kommer att hålla öppet året ut.