Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Boca Doce

3,9
10 betyg
Redigera La Boca Doce

La Boca Doce, som drivs i regi av krögaren Christian Hellberg, utlovar hög puls och en stimmig matsal. I baren skakas färgstarka cocktails och i köket tillagas mat med influenser från både Sydamerika och Medelhavet. Restaurangen huserar innanför väggarna på den gamla nattklubben Fredsgatan 12, där gäster nu istället välkomnas till en miljö där kombinationen av mat, musik och puls blandas med en familjär atmosfär.

Inspirationen till La Boca Doce, som ska fungera som en varm famn på Stockholms krogscen, hämtas från Sydamerika och länderna kring Medelhavet. Menyn har ett stort fokus på grill, skaldjur och det latinska köket, vilket sätter tonen för hela menyn. Bläckfisk, hummer och kammussla, kryddiga kötträtter och spännande sötsaker är sådant du kan förvänta dig.

Köksmästare är ingen mindre än Mattias Dahlström, Christians kompanjon sedan tidigare – gemensamt har de en ambition som bygger på att involvera sina gäster och skapa en helhetsupplevelse när de besöker deras restaurang.

La Boca Doce ska vara en plats att samlas på, vänner som familj och kollegor, vardag som fest, där fokus ligger på att umgås tillsammans med god mat och gott i glasen. Målbilden är bord fyllda till brädden med fat, skålar och glas som bjuder på olika smakupplevelser i form av maträtter och drycker. I kombination med stämningsfull musik ska man som gäst få en helkväll som man längtar tillbaka till redan när man går därifrån.

Användarbilder på La Boca Doce Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Boca Doce av Cec A.
  • Hälleflundra, väldigt fräsch och god.  – Bild från La Boca Doce av Hanna T.
  • Bild från La Boca Doce av Hanna T.
  • Friterad bakad potatis med örtolja  – Bild från La Boca Doce av Hanna T.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jan 2023 · Uppdaterad

Väldigt gott och trevligt men maten var inte helt varm. Därav en trea. Köttet serveras på spätt och då är det viktigt att det är väldigt varmt från början för annars går det väldigt snabbt för det att bli kallt. Lite fö... Visa hela »

24 mar 2022

Har lite svårt att bestämma mig, finns absolut potential till en fyra, men jag tror att det större problemet är att det inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Lokalen, och framförallt baren, är topp! Väldigt trevligt och bra vibe med musik, om d... Visa hela »

6 okt 2022

Själva atmosfären var mysigt samt deras drinkar var goda. Men maten och servicen nådde ej upp till förväntningarna tyvärr, inte för den prisklassen och mängden mat man fick. Samt smakmässigt. Skulle säga att de är mer en cocktailställe iså... Visa hela »

6 mar 2022

Översätt till svenska »

I was positively surprised. Initially I booked there more for the atmosphere than for the food, but it was actually quite tasty. The grilled lobster tail was really good. The meat was nicely prepared (we took the entrecôte) with the sauce and the sides. The cocktails were delicious and innovat... Visa hela »

4 feb 2022

Varken gott eller dåligt. Hade det kostat mindre hade det varit en 3a men maten utmärkte sig inte på något vis och är inte värd pengen. Finns mycket mer prisvärda restauranger i den prisklassen. Väldigt fin lokal.

20 nov 2021

Riktigt snyggt ställe och fantastisk mat!

28 jan 2023

26 jan 2023

22 dec 2021

17 dec 2021