Bullar & Bröd Valhallavägen

3,9
10 betyg
Bageri
Bullar & Bröd
3,9
10 betyg

Stenugnsbageri och café signerat Gabriel di Grado (Årets Bagare och svensk mästare i bageri år 2015) och Linda Aving. Här bakas bröd och bakverk på naturliga råvaror utan tillsatser. Bortsett från att handla med sig från butiken kan man även ta en fika, lunch eller frukost på plats. På helgerna serveras deras "bagarfrukost", som blivit populär bland gästerna. Bullar & Bröd vann tävlingen "Årets semla" år 2019 och nominerades till Gulddraken samma år för bästa café.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
10

Recensioner av Bullar & Bröd

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Update: Höjer från 3:a till 4:a, detta cafet är så bra! Så goda sallader. Serranosalladen med buffelmozarella är såå god! Mitt sällskap åt en hummus-sallad som också var bra. Utbudet på bakverk är otroligt! Massa roliga och fin...

Suuupergoda bullar!! Och har även ätit deras semlor, också goda! 😍

Utsågs av Thats Ups testpatrull till bästa semlan 2019. Benägen att hålla med. Sticker ut från mängden med bra smaksatt semmelbröd. Lokalen lite hård och kall.

Klev in på bullar och bröd på Valhallavägen och möttes av en jättemysig och modern lokal med en underbar doft av nybakat bröd och kanelbullar. Så charmigt att dom har bageriet längst in i lokalen så man får se hur bagarna jobbar.
Så...

Kom hit spontant. Var vid tekniska högskolan och skulle köpa med fikabröd. Började kolla i maps vad som fanns i närheten då jag hittade detta ställe.

Högt i tak, industriell känsla och det luktar nybakat bröd! Köpte med mig någr...

Besökte Bullar och Bröd uppe vid Tekniska Högskolan efter en lång arbetsdag, jag hade precis skrivit kontrakt med min nuvarande arbetsplats som kort och gott innebar att jag numera skulle slippa pendla till Uppsala.

Perfekt, då måste detta såklart fira...

Älskar doften av stenugnsbakat, lugnet, allt gott som finns att äta och sist men inte minst all trevlig personal.

Grattis Bullar o bröd, var hos Er i somras och fick smaka på Ert goda bröd. Kommer från Skellefteå

Listad i: Café

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
10

Representerar du Bullar & Bröd Valhallavägen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Bullar & Bröd Valhallavägen?

Bullar & Bröd Valhallavägen ligger på Valhallavägen 65, 11428, Östermalm. I närheten ligger Östra station, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Tekniska Högskolan (ca 200m).