Nori Bar

5,0
3 betyg
Cocktailbar
Nori Bar
5,0
3 betyg

Nori Bar ligger i anslutning till restaurangen Misshumasshu, och är även den signerad ägar- och kockduon bakom Adam/Albin. Här serveras cocktails, vin och öl i Birger Jarlspassagen, en stimmig plats som bjuder in till afterwork eller kvällshäng.

Leta efter neonskyltarna på Smålandsgatan eller stick in från Birger Jarlsgatan. När du hittat fram kommer du aldrig att vilja gå hem – åtminstone om man ska tro gänget bakom baren. Under dekorativa fiskar, och i det mjuka ljuset från de klotrunda lamporna, serveras dryck Misshumasshu style, det vill säga med en asiatisk flirt. Sitt i passagen mellan restaurangen och baren, eller leta dig in till just cocktailbaren, själva Nori Bar. Här slår du dig ner under discolamporna, antingen i baren på de höga stolarna längs väggarna eller kring det lägre bordet.

Drinkmenyn har något för alla, såväl sött och kryddigt som syrligt och bittert, med ingredienser som japansk gin, whisky, sake och smaker som yuzu, oolong och sesam. Hela menyn från Misshumasshus asiatiska kök är också tillgänglig i baren, med såväl lättare snacks som matigare mellanrätter, grillade spett, bowls och desserter. Rätterna passar lika bra att snacksa på till fördrinken som att hindra hungern och skjuta upp hemgången från afterworken – eller så stannar du hela kvällen på middag. Droppa förbi eller boka i förväg för att vara säker på att få plats när cocktailandan faller på.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Nori Bar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Nori Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var på nyöppningen av Nori bar, faktiskt andra gången jag besöker Noris öppningsevent. Det ligger inne i Birger Jarlspassagen och drivs av genierna Adam/Albin, och det märks. Det är snygg interiör och härlig puls inne i den lilla långsmala lokalen...

Josephine och Jack m.fl. i baren, stjärngäng.
Drinkarna är världsklass. Asiatiskt tolkning på klassiker och så snyggt gjort.
Ny favorit.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Nori Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Nori Bar?

Vi har klassificerat Nori Bar som:

  • Cocktailbar
  • Ginbar

Var ligger Nori Bar?

Nori Bar ligger på Smålandsgatan 10, 111 46, City, Östermalm, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).