Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Omnipollos hatt

3,8 • 5 recensioner
Omnipollos hatt

Omnipollos hatt är prisbelönta mikrobryggeriet Omnipollos första bar, inhyst i Melts gamla lokaler på Söder. Här står både öl och nytänkande hipsterpizza på menyn. IPA, stouts och "fruit taps" hör till några av öl-inslagen, och pizzaerfarenhet finns det också gott om - en av dem som ligger bakom stället heter Karl Grandin och driver Pizzahatt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Johanna L.

Att köa för pizza och öl känns kanske lite ovärdigt, men här är det nästan förståeligt - både pizzan och ölen är verkligen grymt bra. Frasig pizza med många toppings värda att testa kombinerat med egna ölsorter. Stile... Visa hela »

Fredrik J.

Sjysst ställe som lätt blir fullt. Pizzorna är innovativa och riktigt goda, ölutbudet är stort och annorlunda. Det enda negativa är att det kan bli trångt och att personalen känns lite loj.

Jacob H.

Hipsterpizza när den är som bäst. Plus att de ha väldigt god öl (deras "Leon" är en favorit).

Erik L.

Skönt ölsortiment och riktigt god pizza! Inte så mycket plats där inne och några platser ute så inget för stora grupper.

Erica P.

Riktigt hipster ställe som kändes som att allt var hype:at, men de har faktiskt goda pizzor och specialiserar sig på öl. Litet ställe, och inte så mycket plats på uteserveringen heller.