Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Banacado

4,5
8 betyg
Redigera Banacado

Breakfast all day, det är konceptet bakom Banacado på Tegnérgatan. Här serverar man plantbaserad superfood utan gluten eller raffinerat socker, såsom smoothies, bowls, sallader och kallpressad juice.

Användarbilder på Banacado Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Banacado av Madeleine A.
  • Bild från Banacado av Madeleine A.
  • Bild från Banacado av Amelie C.
  • Bild från Banacado av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
31 okt 2021

Kan inte påstå att jag är jätteimponerad. Lite små rätter. Inte så kul meny. Jag kanske inte riktigt är målgruppen đŸ€·‍♂ Hyfsat gott dock!

29 okt 2021

Härliga smoothie bowls! Allt på menyn är veganskt vilket känns kul. Vi kom en fredag runt 10 och då var det gott om plats. Jag hade nog önskat lite större meny. Hade gärna velat ha någon typ av macka som kompletterade frukostmenyn. Jättefin inredn... Visa hela »

2 nov 2021

Härligaste caféet i stan utan tvekan! Allting på menyn är mums. Godaste acaii bowl/smoothie bowls jag ätit och kakorna är insane!!

22 sep 2021

Älskar Banacado speciellt deras Blueberry vanilla smoothie!! Det är ett supermysigt café med bra produkter och härlig miljö att sitta i <3

10 nov 2021

Rekommenderar verkligen att gå hit för frukost eller kaffe och kaka!! Absolut den godaste acaibowlen i stan och de krämiga veganska browniesen är otroliga. Granolan och nötsmören hade jag också mer än gärna velat köpa med mig hem!

11 feb 2022

5 jan 2022

10 nov 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.