Banacado

4,0
15 betyg
Café
Banacado
4,0
15 betyg

Breakfast all day, det är konceptet bakom Banacado på Tegnérgatan. Här serverar man plantbaserad superfood utan gluten eller raffinerat socker, såsom smoothies, bowls, sallader och kallpressad juice.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
15

Recensioner av Banacado

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jättegod acai bowl!! Kanske inte superstor bowl men den är väldigt god och toppingen är super! Dom glutenfria kakorna är helt fantastiskta😍

Jag kom hit för att jag var sugen på smoothie bowl och hade sett bilder, och jag tyckte faktiskt att bowlsen levde upp till förväntningarna! Bra konsistens, och generöst med toppings, samt färska bär. Jag var där vid lunchtid en vardag och det var en del folk...

Var lite skeptisk, speciellt när jag såg att priset per bowl var runt 150 kr. Men jag tycker faktiskt det var värt varenda krona. Tog choklad bowlen med mandelsmörstoppingen. Riktigt god smakade som chokladglass och granolan var otrolig!! Väldigt salt, passade bra till chok...

Helt ok! God acaibowl men avokadomackan var lite av en besvikelse. Ganska hårt bröd och lite väl mycket chiliflakes på och väldigt dyrt.

Som jag såg fram emot att detta ställe skulle öppna. Hann vara här 3-4 gånger innan man tröttnade. Långsam service, de glömde bort min order tre av fyra gånger men helt okej bowls och milkshakes.

Hunden är välkommen 🐶❤️

Härliga smoothie bowls! Allt på menyn är veganskt vilket känns kul. Vi kom en fredag runt 10 och då var det gott om plats. Jag hade nog önskat lite större meny. Hade gärna velat ha någon typ av macka som kompletterade frukostmenyn. Jättefin inredn...

Älskar Banacado speciellt deras Blueberry vanilla smoothie!! Det är ett supermysigt café med bra produkter och härlig miljö att sitta i <3

Härligaste caféet i stan utan tvekan! Allting på menyn är mums. Godaste acaii bowl/smoothie bowls jag ätit och kakorna är insane!!

Rekommenderar verkligen att gå hit för frukost eller kaffe och kaka!! Absolut den godaste acaibowlen i stan och de krämiga veganska browniesen är otroliga. Granolan och nötsmören hade jag också mer än gärna velat köpa med mig hem!

Listad i: Healthy!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kan inte påstå att jag är jätteimponerad. Lite små rätter. Inte så kul meny. Jag kanske inte riktigt är målgruppen 🤷‍♂️ Hyfsat gott dock!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
15

Representerar du Banacado?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Banacado?

På Banacado serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Vegetariskt
  • Hälsoinriktat

Finns det veganska rätter på Banacado?

Ja, Banacado erbjuder veganska rätter.

Har Banacado vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Banacado har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Serverar Banacado lunch?

Ja, Banacado har lunchserveringar.

Var ligger Banacado?

Banacado ligger på Tegnérgatan 6, 113 58, City, Vasastan. I närheten ligger Rådmansgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 250m).